Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η κίνηση Γιαννακόπουλου… απογειώνει τον ΠΑΟ - Παίκτης 3 εκατ. δολαρίων - Υπερομάδα με Καλάθη
Μπάσκετ
| 2022-12-03 23:20:00

Η κίνηση Γιαννακόπουλου… απογειώνει τον ΠΑΟ - Παίκτης 3 εκατ. δολαρίων - Υπερομάδα με Καλάθη

του Pick n' Scroll
Η κίνηση Γιαννακόπουλου… απογειώνει τον ΠΑΟ - Παίκτης 3 εκατ. δολαρίων - Υπερομάδα με Καλάθη

Η μεγάλη μεταγραφή και πώς θα γίνει ρόστερ για κατάκτηση Euroleague. Πώς η... εντολή του ιδιοκτήτη της ομάδας άλλαξε την φετινή σεζόν, γιατί υπάρχει άγχος ενόψει καλοκαιριού και ο κίνδυνος από το NBA.

Ο Παναθηναϊκός διάγει πλέον πολύ καλές μέρες μετά και την τρίτη συνεχόμενη νίκη, που πέτυχε σε βάρος της Ζαλγκίρις. Μπροστά του έχει το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και γίνεται κατανοητό πως αν κερδίσει και εκεί, τότε ποιος τον πιάνει.

Ο άνθρωπος, που έχει βάλει «φωτιά» στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είναι άλλος από τον Ντουέιν Μπέικον. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς είναι σπουδαίος, ο Νέιτ Ουόλτερς είναι πολύ σοβαρός και ουσιαστικός, αλλά ο Μπέικον είναι εκείνος, που δίνει το κάτι παραπάνω. Είναι απίστευτος σκόρερ και ηγέτης και δεν είναι υπερβολή αυτό, που έγραψε στο τουίτερ ένας φίλος του Παναθηναϊκού: «Αν δεν το έχετε καταλάβει, διαθέτουμε έναν παίκτη, που αξίζει 2-3 εκ. δολάρια τον χρόνο» ανέφερε ο φίλος του Παναθηναϊκού και το δίκιο είναι με το μέρος του.

Πολλά άσχημα λόγια ακούγονταν για τον χαρακτήρα του Μπέικον και για αυτό αρχικώς τον είχε απορρίψει ο Ράντονιτς. Όταν, όμως, ήρθε η βαριά ήττα από την Αλμπα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του: «Θέλουμε σκόρερ, φέρτε αμέσως τον Μπέικον» ήταν η εντολή του και έγινε άμεσα πραγματικότητα.

Προς τιμήν του ο Ράντονιτς τον διαχειρίζεται άψογα τον Μπέικον και βέβαια αυτό βγαίνει προς όφελος όλων με τα θετικά αποτελέσματα να είναι πλέον συνεχόμενα. Και πολλοί σκέφτονται το προσεχές καλοκαίρι και τι θα γίνει με τον Μπέικον, με τον Παναθηναϊκό να έχει το δικαίωμα να τον ανανεώσει. Στη μέση, όμως, υπάρχει πάντα το ΝΒΑ, αν και δεν είναι εύκολη η επιστροφή του Αμερικάνου εκεί. Το προσπάθησε και φέτος με τους Λέικερς, αλλά δεν τα κατάφερε. Και όσο περνάνε τα χρόνια, ο συντελεστής δυσκολίας θα μεγαλώνει περισσότερο.

Και έτσι είναι πολύ πιθανό και του χρόνου ο Μπέικον να είναι στον Παναθηναϊκό. Σκεφτείτε μάλιστα ο Παναθηναϊκός να είχε επίσης στο ρόστερ του τον Νικ Καλάθη και τον Ερικ Πάσκαλ, παίκτες, που προσπάθησε να πάρει. Θα ήταν υπερομάδα, που δεν θα συζήταγε το ενδεχόμενο να μπει στην οκτάδα, αλλά να πάρει την Ευρωλίγκα. Θα ήταν μία ομάδα, που θα «έριχνε κάτω» το ΟΑΚΑ, αλλά και τους αντιπάλους της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags