Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αδικημένος από τον Μπαρτζώκα ο Κάνααν - Το μεγάλο λάθος με Βιλερμπάν - Τι ισχύει με Καμπάτσο
Μπάσκετ
| 2022-12-16 13:45:00

Αδικημένος από τον Μπαρτζώκα ο Κάνααν - Το μεγάλο λάθος με Βιλερμπάν - Τι ισχύει με Καμπάτσο

Sportdog Team
Αδικημένος από τον Μπαρτζώκα ο Κάνααν - Το μεγάλο λάθος με Βιλερμπάν - Τι ισχύει με Καμπάτσο

Οι Ερυθρόλευκοι αυτοκτόνησαν στο Αστρομπάλ με την Βιλερμπάν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μια απρόσμενη ήττα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πάντως να φαίνεται ότι έχει αδικήσει έναν από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ολυμπιακός: Στη λάθος νοοτροπία των Ερυθρόλευκων, που τους έκανε να πιστέψουν ότι η νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν έχει... κλειδώσει, με αποτέλεσμα να χαλαρώσει, τόσο πνευματικά όσο και αγωνιστικά με αποτέλεσμα την ήττα αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μπαρτζώκα ήταν τρομεροί, με απολαυστική επίθεση και καλά διαβασμένη άμυνα πάνω στους Ντε Κολό  και Φαλ, όμως μετά τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κάποια λάθη, η κόπωση από τα απανωτά ματς, σε συνδυασμό με την ασταμάτητη ομάδα του Πάρκερ, έφεραν την ανατροπή.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο ο Κάνααν έχει το δικαίωμα να νιώθει αδικημένος από το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά στο τέλος του αγώνα, παρά την πολύ καλή του παρουσία, ενώ για την περίπτωση Καμπάτσο, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαίωσε τίποτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags