Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Μεγάλη απόφαση για Καμπάτσο - Ανάκαμψη με Μπέικον"
| 2022-12-18 22:00:00

"Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Μεγάλη απόφαση για Καμπάτσο - Ανάκαμψη με Μπέικον"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Μεγάλη απόφαση για Καμπάτσο - Ανάκαμψη με Μπέικον"

Το κλειστό ροτέισον του Μπαρτζώκα και οι Έλληνες του Παναθηναϊκού. Έμπειρος προπονητής αναλύει τις ήττες των Πειραιωτών στο φινάλε των ματς, σχολιάζει τις φήμες για τη μεγάλη μεταγραφή του Αργεντινού άσου, αλλά και τις τελευταίες εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Την ήττα από τη Βιλερμπάν, αλλά και ευρύτερα τις ήττες του τελευταίου διαστήματος, σχολίασε μέσω του sportdog ο Ντίνος Καλαμπάκος, καθώς ο παλαίμαχος άσος και πεπειραμένος τεχνικός διακρίνει κούραση αλλά στο πνευματικό πεδίο.

Ειδικά σε μια περίοδο που ο Φακούντο Καμπάτσο συνδέθηκε με τους Πειραιώτες, μια και ο Αργεντινός άσος έχει μείνει ελεύθερος από τους Μάβερικς και φημολογείται ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη (σ.σ. χθες έφτασε στο Βελιγράδι για να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα!).

Είτε το κάνει είτε όχι, πάντως, το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι σε μια περίεργη φάση αυτή την περίοδο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να κρατάει ένα μικρό ροτέισον που, για την ώρα, δεν δείχνει να δουλεύει πολύ.

"Μένουν από πνευματικά κουράγια στον Ολυμπιακό - Έτσι ψάχνονται τα ματς στην Ευρωλίγκα - Ποιότητα στον Λιμάνι"

"Ίσως έχουν κουραστεί στον Ολυμπιακό, στο τέλος μένουν από κουράγια αλλά εννοώ πνευματικά κουράγια, που συμβαδίζουν με αυτή την κόπωση που υπάρχει. Αλλά τα ματς στην Ευρωλίγκα χάνονται για ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, ένα φάουλ που δόθηκε ή δεν δόθηκε. Όλες οι οι ομάδες είναι πολύ καλές πια, αλλά να βάλουμε κι άλλους παράγοντες στη μέση όπως τα ταξίδια, την κούραση, όλα", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός προπονητής.

Στα τελευταία ματς ο Μπαρτζώκας δείχνει να εμπιστεύεται ένα κλειστό ροτέισον.

"Δεν είμαστε τις προπονήσεις για να δουμε ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Αλλά σε αυτό το επίπεδο είναι σημαντικό μια ομάδα να έχει ποιότητα 12 παικτών. Και ο Ολυμπιακός την έχει".

"Μεγάλη απόφαση για Καμπάτσο - Να μην γίνει λάθος - Ανάκαμψη με τους πόντους του Μπέικον ο ΠΑΟ"

Υπήρχε προ ημερών ρεπορτάζ που ήθελε τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον Καμπάτσο - Πώς το ακούτε;

"Ο κοουτς ξέρει και βλέπει κάθε λεπτομέρεια στην προπόνηση. Είναι μεγάλη απόφαση να πάρεις τέτοιο παίκτη, γιατί χρειάζονται πολλά λεφτά και δεν μπορεί να γίνει λάθος. Από την άλλη αν υπάρχει η ευκαιρία για να τον πάρεις, ρεαλιστικά, ποιος θα έλεγε όχι".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Παναθηναϊκό που, τελευταία, δείχνει ανεβασμένος.

"Δείχνει ανάκαμψη και με τον Μπέικον που βάζει πόντους. Και ο Λι είναι καλός και νομίζω ότι είναι εντάξει τώρα η ομάδα, είναι στα πάνω της, παίζει καλά, αυτό μετράει. Δίνει χώρο και στους Έλληνες. Ο Ράντονιτς ξερει καλύτερα από τον καθένα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει η βόμβα: Υπογράφει ο Αντετοκούνμπο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags