Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός δεν ήταν… ΠΑΟ - Μεγάλος κίνδυνος με Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα "σφήνα" για Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-12-23 22:31:00

Αυτός δεν ήταν… ΠΑΟ - Μεγάλος κίνδυνος με Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα "σφήνα" για Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Αυτός δεν ήταν… ΠΑΟ - Μεγάλος κίνδυνος με Ολυμπιακό - Κορυφαία ομάδα "σφήνα" για Μήτογλου!

Γιατί έχασε με κάτω τα χέρια στην Τουρκία και η ανακοίνωση για Ντίνο! Ποιοι ήταν οι λόγοι της βαριάς ήττας του Τριφυλλιού, το μοναδικό ευχάριστο της βραδιάς και η ανάγκη για νίκη απέναντι στον πληγωμένο Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον Μήτογλου;

Ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε κόντρα στην Εφές, το βράδυ της Παρασκευής (23/12) στην Πόλη. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ ανταγωνιστικοί σε Βαλένθια και Βαρκελώνη και κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν πάρει μία νίκη. Κόντρα στην Εφές, όμως, παρουσιάστηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και έχασαν εύκολα από μία ομάδα, πάντως, που ούτως ή άλλως είναι καλύτερη.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε εκτός των άλλων τις απουσίες του αφού δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Γκουντάιτις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Μποχωρίδης. Όχι ότι αν έπαιζαν αυτοί, θα έκαναν την διαφορά, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα μπορούσε να μοιράσει διαφορετικά τον χρόνο συμμετοχής και ενδεχομένως η ομάδα του θα ήταν πιο ανταγωνιστική.

Συν τοις άλλοις ο Ντουέιν Μπέικον πήρε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο ήταν άποντος, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς και κακός ήταν και τραυματίστηκε μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι, όμως, κάτι σοβαρό και θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκεί είναι στραμμένο όλων το βλέμμα και ο νικητής σίγουρα θα κάνει καλές γιορτές. Καλή Πρωτοχρονιά δηλαδή. Ο ηττημένος θα μπει σε μεγάλους μπελάδες και ειδικά αν αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι και πιο πίσω στην βαθμολογία.

Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο και θα σπρώξει τους «πράσινους», αλλά ο Ολυμπιακός θα πάει εκεί σαν πληγωμένο θηρίο μετά τις τελευταίες ήττες και αυτό θα τον κάνει πιο επικίνδυνο.

Προς το παρόν τα μεταγραφικά μπαίνουν στην άκρη, αφού προέχει το ντέρμπι. Εκτός αν έρθει πολύ καλή είδηση από το μέτωπο του Μήτογλου, οποτε εκεί όλα θα αλλάξουν. Αν και τύχη για τον Μήτογλου θα έχει και η Αρμάνι, στην οποία έπαιζε ο διεθνής παίκτης όταν έπαθε τη ζημιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Γιαννακόπουλος με Κυβέρνηση για το θέμα του ΟΑΚΑ - "Σκάνε" αντιδράσεις άμεσα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags