Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Μεταγραφή έκπληξη στο ΟΑΚΑ μετά τον Ολυμπιακό - Απόφαση Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς
Μπάσκετ
| 2022-12-28 12:58:00

Μεταγραφή έκπληξη στο ΟΑΚΑ μετά τον Ολυμπιακό - Απόφαση Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς

Μεταγραφή έκπληξη στο ΟΑΚΑ μετά τον Ολυμπιακό - Απόφαση Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς

Οι Πράσινοι θέλουν να σπάσουν την... κατάρα με τους Πειραιώτες και μετά θα "τρέξουν" την ενίσχυση του ρόστερ. Πεντάρι ή Τεσσάρι για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό; Φαίνεται πως, τελικά, στον Εξάστερο πήραν την απόφασή τους.

Για... τελικό προετοιμάζονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, ενόψει του μεγάλου και κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleague (30/1, 21:00). Στον Εξάστερο ξέρουν πόσα πολλά διακυβεύονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόσο λόγω του σερί 9-0 που τρέχουν οι Πειραιώτες όσο και για καθαρά βαθμολογικούς λόγους φυσικά. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά αν χάσει η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στο Μαρούσι, τότε και οι τελευταίες ελπίδες για είσοδο στην 8άδα ουσιαστικά εξανεμίζονται.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Ράντονιτς αξίζει εδώ ν' ανοίξουμε μια παρένθεση. Μπορεί ο Μαυροβούνιος τεχνικός να έχει περάσει περίοδο πίεσης, να έχουν υπάρξει ματς (βλ. διαβολοβδομάδα με Βίρτους και Βιλερμπάν) που έχει παίξει ακόμα και το "κεφάλι" του, ωστόσο η εμπιστοσύνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζει να υφίσταται. Εκτός απροόπτου ο Ράντονιτς θα τελειώσει τη χρονιά στον Παναθηναϊκό και τότε είναι που θα κριθεί, για το τι πέτυχε ή όχι.

Πάμε τώρα στις μεταγραφές. Στις "κεραίες" μας έφτασε η πληροφορία πως, όταν μες στον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός κινηθεί για έναν παίκτη, θα "χτυπήσει" την πόρτα στην αγορά για πεντάρι. Στο "4" ο Μαντζούκας έδειξε και με το παραπάνω ότι μπορεί να έχει ρόλο στο ροτέισον, επομένως έλυσε τα χέρια στο κλαμπ για τον ψηλό που ψάχνουν. Πεντάρι λοιπόν, που θα πλαισιώσει Παπαγιάννη-Γκουντάιτις.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερομάδα ο Ολυμπιακός με Ντόρσεϊ - Θα κοιτάξει μόνο το χρήμα - Δεν είναι Λάρκιν ούτε Μάικ Τζέιμς

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags