Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ - Φτιάχνουν ομάδα... NBA οι Αγγελόπουλοι - Όλα ανοιχτά για Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2022-12-28 17:45:00

Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ - Φτιάχνουν ομάδα... NBA οι Αγγελόπουλοι - Όλα ανοιχτά για Βεζένκοφ

του Pick n' Scroll
Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ στο ΣΕΦ - Φτιάχνουν ομάδα... NBA οι Αγγελόπουλοι - Όλα ανοιχτά για Βεζένκοφ

Γιατί μπορεί να κάνουν δύο μεταγραφές και τα σενάρια για τον Σέρβο σέντερ. Πότε μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, η επιθυμία του να επιστρέψει στο Λιμάνι και οι τελευταίες εξελίξεις με τον Βούλγαρο άσο και τις... σειρήνες από το NBA.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα σωρό υποχρεώσεις και στόχος του δεν είναι άλλος από το να έχει πάρει στο τέλος της χρονιάς το νταμπλ στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα. Η αποστολή του είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά σε αυτή την κατεύθυνση πορεύεται. Και πιο άμεσα αυτό, που θέλει είναι να κερδίσει στο μεθαυριανό ντέρμπι του ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Να κάνει έτσι το 10-0 έναντι του μεγάλου του αντιπάλου στα τελευταία παιχνίδια και να προχωρήσει στο 2023 με άλλον αέρα.

Όλη αυτή η διαδικασία δεν εμποδίζει να υπάρχει μεταγραφική διεργασία και άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι θέλει να φέρει πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και θα είναι μεγάλη του μαγκιά αν τα καταφέρει καθώς η Φενέρ είναι διατεθειμένη να δώσει γη και ύδωρ ώστε να κάνει δικό της τον ομογενή γκαρντ. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είναι ευχαριστημένος από τον Κάρσεν Εντουαρντς και θεωρεί ότι ο Ντόρσεϊ θα του λύσει πολλά προβλήματα.

Από κει και πέρα υπάρχει και το καλοκαίρι, όπου είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει για το ΝΒΑ ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως είναι υπαρκτή η πιθανότητα να επιστρέψει στο ΣΕΦ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ κάνει πάρτι στην VTB League, έχοντας 15.5 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ως μέσους όρους. Είναι δε εκπληκτικά τα ποσοστά του, αφού έχει 70.8% στα δίποντα, 100% στα τρίποντα και 82.5% στις βολές.

Ο Μιλουτίνοφ ήθελε να φύγει και το καλοκαίρι, που μας πέρασε, από την ΤΣΣΚΑ, αλλά οι Ρώσοι δεν τον άφηναν με τίποτα. Το καλοκαίρι, που μας έρχεται, όμως, λήγει το συμβόλαιο του Σέρβου, άρα θα πάει όπου αυτός επιθυμεί.

Δεν υπάρχει, πάντως, περίπτωση να έρθει από τώρα ακόμη και αν φύγει ο Ταρίκ Μπλακ από το μεγάλο λιμάνι. Το συμβόλαιο του Μπλακ με τον Ολυμπιακό τελειώνει σε λίγες μέρες και είναι πιθανό ο Αμερικάνος να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους.

Οι τελευταίοι ούτως ή άλλως θα κάνουν μεταγραφή. Είτε αυτός θα είναι ο Ντόρσεϊ, είτε κάποιος άλλος. Μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνουν και δύο κινήσεις, μία στα γκαρντ και μία στη φροντ-λάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερομάδα ο Ολυμπιακός με Ντόρσεϊ - Θα κοιτάξει μόνο το χρήμα - Δεν είναι Λάρκιν ούτε Μάικ Τζέιμς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags