Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Στην αντεπίθεση ο Βεζένκοφ: "Δεν είχαν γράψει ότι έχω κόντρα με τον Παπανικολάου;"
Μπάσκετ
| 2022-12-31 20:02:00

Στην αντεπίθεση ο Βεζένκοφ: "Δεν είχαν γράψει ότι έχω κόντρα με τον Παπανικολάου;"

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Βεζένκοφ: "Δεν είχαν γράψει ότι έχω κόντρα με τον Παπανικολάου;"

Αποθέωσε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσε και… απαντήσεις τις φήμες που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως βρέθηκε εκεί και πανηγύρισε την μεγάλη νίκη με 71-95. Ο Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε αμέσως μετά στη NOVA και αποθέωσε τους συμπαίκτες του για το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την εμφάνιση.

Πιο αναλυτικά, μίλησε:

Για τις 28 ασίστ: «Είναι άξιο συγχαρητηρίων. Έχουμε δείξει πως όταν μοιραζόμαστε την μπάλα μπορούμε να βάλουμε 90+ πόντους σε όλα τα γήπεδα, όταν δεν γίνεται δυσκολευόμαστε να βάλουμε 75. Ο Μπέικον είναι σκόρερ που δύσκολα θα σταματήσεις, αλλά κάναμε καλή δουλειά»

Για το ότι οι συμπαίκτες του μετά το ματς είπαν ότι δεν πειράζει να λείπει: «Εγώ εκεί θα είμαι, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Όποιος και να λείπει η ομάδα έχει μάθει να λειτουργεί. Δεν υπάρχουν πρόσωπα, μόνο η ομάδα. Ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση. Όποιος μπήκε στο παρκέ έδωσε το 100%. Πήραμε μια ακόμα νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Για το ότι θα κάνει προπόνηση την Πρωτοχρονιά λόγω του τραυματισμού του: «Αναγκαστικά και με ευχαρίστηση. Όλα τα χρόνια έχουμε κάνει πρωτοχρονιά στο γήπεδο. Πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος, να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω σύντομα να βοηθήσω την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια»

Για το ότι βραβεύτηκε ως κορυφαίος Βουλγαρός αθλητής: «Πολύ τιμητικό, είμαι πολύ χαρούμενος. Παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα, ο Ολυμπιακός και η Εθνική με έχουν βοηθήσει σε αυτό. Είναι πολύ τιμητικό, ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Μου δίνει κίνητρο και διψάω για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει διαφορά που δεν ανατρέπεται στην Ευρωλίγκα. Χρειάζεται προσοχή»

Για το ποιος ξεκίνησε το μπουγέλο στα αποδυτήρια: «Ξέρετε την ομάδα μας. Ποιος μπορεί να το ξεκίνησε; Ο Λαρεντζάκης, επειδή ο Παπανικολάου καθυστέρησε. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα, σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Θέλουμε όλα τα γήπεδα γεμάτα»

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε έναν πανηγυρισμό με τον Κώστα Παπανικολάου, με τον ίδιο να… δίνει απάντηση στις φήμες που ήθελαν τους δύο παίκτες να έχουν τσακωθεί.

”Τελικά δεν έχουμε κόντρα; Δεν είχαν γράψει ότι τσακωθήκαμε; Έκανε μια κίνηση που κάνω στην προπόνηση, που μας την έμαθε ο Σλούκας. Την έκανε κι αυτός και με έδειξε. Είμαστε μια οικογένεια, σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν προστριβές, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στο σωστό μονοπάτι”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags