Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχασε τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΟ – Άλλαξαν το ματς οι διαιτητές – Φέρνει… πλέι-μέικερ δυναμίτη από ΝΒΑ!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-01-11 00:16:00

Έχασε τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΟ – Άλλαξαν το ματς οι διαιτητές – Φέρνει… πλέι-μέικερ δυναμίτη από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Έχασε τεράστια ευκαιρία ο ΠΑΟ – Άλλαξαν το ματς οι διαιτητές – Φέρνει… πλέι-μέικερ δυναμίτη από ΝΒΑ!

Η... αυτοκτονία, ο εξαιρετικός Μπέικον και τα "φαλτσοσφυρίγματα" στο ΟΑΚΑ. Πώς και γιατί οι Πράσινοι έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, τα λάθη παικτών και διαιτητών, αλλά και η μεταγραφή που θα γίνει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη του πήρε την μπουκιά από το στόμα, υπερισχύοντας στη παράταση.

Με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις να κάνει τρομερά πράγματα και την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός σε γενικές γραμμές, ο Μπέικον ήταν σπουδαίος, αλλά από την ελληνική ομάδα έλειψε το κάτι παραπάνω για να αποφύγει την έκτη συνεχόμενη ήττα.

Στο τέλος πάντως της κανονικής διάρκειας του αγώνα δεν δόθηκε ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Πονίτκα, κάτι, που λογικά θα άλλαζε και την έκβαση του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά δεν είχε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Γιατί τις περισσότερες φορές μπαίνει υπνωτισμένος στο παρκέ, οι αντίπαλοί του ξεφεύγουν στο σκορ και μετά τρέχει να τους προλάβει. Και συνήθως στο τέλος δεν τα καταφέρνει. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις σε αυτό το πρώτο μέρος βοήθησε πολύ, ξεπερνώντας έτσι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης χρεώθηκε με δύο φάουλ και καπάκι δέχθηκε τεχνική ποινή. Παράλληλα ο Ντουέιν Μπέικον είχε ώριμη παρουσία και με αυτόν τον τρόπο οι «πράσινοι» μπορούσαν να ελέγχουν το παιχνίδι απέναντι σε μία Φενέρ, που δεν είχε πάρει τίποτα από τον Γκούντουριτς και τον Εντουαρντς. Ετσι ο Παναθηναϊκός έφυγε για τα αποδυτήρια, προηγούμενος με 39-36.

Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και μάλιστα με το καλό παιχνίδι του Μπέικον μπορούσε και ανέβαζε την διαφορά σε κάποια σημεία. Αλλά η εμπειρία της Φενέρ την οδηγούσε στο να επιστρέφει. Με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις να είναι μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια και τον Εντουαρντς να «εμφανίζεται» στο δεύτερο αυτό μέρος. Ετσι στο τέλος έγινε μάχη σώμα με σώμα με το παιχνίδι να πηγαίνει στη παράταση, αφού τόσο ο Μπέικον όσο και ο Πονίτκα δεν μπόρεσαν να κάνουν το 80-78. Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Χέιζ-Ντέιβις έκανε «όργια», ο Παναθηναϊκός δεν είχε απαντήσεις και έτσι η Φενέρ πήρε μία νίκη, που χρειαζόταν τρομερά.

Οι «πράσινοι» τώρα πάνε φουλ για νίκη κόντρα στην Μακάμπι και έχουν πέσει με τα μούτρα στην αγορά για να βρουν ένα πλέι-μέικερ δυναμίτη από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags