Facebook Pixel Ασταμάτητος Ολυμπιακός, διέλυσε και τον Απόλλωνα Πάτρας - Τρομερή εμφάνιση Πάπας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-01-16 20:56:00

Ασταμάτητος Ολυμπιακός, διέλυσε και τον Απόλλωνα Πάτρας - Τρομερή εμφάνιση Πάπας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητος Ολυμπιακός, διέλυσε και τον Απόλλωνα Πάτρας - Τρομερή εμφάνιση Πάπας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου και κέρδισαν πανεύκολα τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Πάτρας με 97-60 έχοντας επιθετικό πλουραλισμό! Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε μόλις για μια περίοδο, μιας και προηγήθηκε με 17-15, με τον Απόλλωνα να παίρνει το μοναδικό του προβάδισμα με το τρίποντο του Μαστρογιαννόπουλου, για το 17-20. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι στέλντονας τη διαφορά σταθερά στους 30+ πόντους, ενώ ο Απόλλων είδε τον Σιλά να μην παίζει καθόλου στο δέυτερο μέρος, ενόψει και του ματς με την ΑΕΚ. 

Από πλευράς Ολυμπιακού ο τρομερός Σάσα Βεζένκοφ πρόλαβε να κάνει double double, παρότι αγωνίστηκε μόλις για 17΄! Σε αυτό το διάστημα είχε 15 πόντους και 10 ασίτ, ενώ ξεχώρισε και ο Πάπας που σε λιγότερο από 15΄ ήταν και αυτός διψήφιος με 4 εύστοχα τρίποντα. Από εκεί και πέρα γ ια τον Ολυμπιακό έπαιξαν όλοι οι παίκτες και μόνο ο Σλούκας ήταν αυτός που δεν κατάφερε να βρει σκορ.

 

Το ματς: 

Ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως... νωχελικά και αδιάφορα στο ματς δίνοντας στον Απόλλωνα την ευκαιρία να μπορέσει να είναι ανταγωνισιτκός, έστω και στην εξέλιξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με μια εύστοχη βολή του Μακίσικ για να κάνει κλέψιμο στη συνέχεια ο Γουόκαπ και να κάνει το 3-0. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πατήσει γκάζι στην αρχή και κάπως έτσι ο Βεζένκοφ έκανε το 8-4, για να κάνει ο Γουόκαπ το 14-4 και να αναγκάσει τον Βετούλα να καλέσει time out. Πάντως το time out του έμπειρου κόουτς. Κάπως έτσι το 14-4 έγινε μέσα σε 2΄, 14-13 με το τρίποντο του Μαστρογιανόπουλου, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με βολές του Βερτζ για το 17-15. Μάλιστα ο Απόλλων θα έχει να θυμάται από το ματς πως... προσπέρασε και στο σκορ με νεό τρίποντο του Μαστρογιαννόπουλου, 8.30΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

 

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αποφάσισε να σοβαρευτεί και κάπως έτσι το 19-20 έγινε μέσα σε 3' 33-20 με τον Πάπας που μπήκε στο ματς να έχει 3/3 τρίποντα με το... καλημέρα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Γκρίφιν να κάνει το 43-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Μπαρτζώκας επέλεξε να ρίξει στο παρκέ τον Φαλ, ο οποίος δεν είχε παίξει καθόλου στο πρώτο μέρος και έπαιξε μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε και στο τρίτο δεκάλεπτο, μιας είχε επιμέρους σκορ 21-10, με τον Φαλ να προλαβαίνει να μοιράσει τρεις τάπες και τον Βεζένκοφ να ολοκληρώνει το νταμπλ νταμπλ του. Και το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να  φλερτάρει σταθερά με τους... 40 πόντους.  Ο μόνος που ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους ήταν στο ντεμπούτο του ο Βερτζ που πρόλαβε να καταγράψει 16 πόντους.

Στην τελευταία περίοδο ο Μπαρτζώκας έπαιξε σταθερά με τους Λούντζη, Πάπα, Μπολομπόι, Πίτερες και Λαρεντζάκη και έτσι φλέρταρε με τους 100 πόντους, χωρίς εν τέλει να τους πετύχει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags