Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟ από NBA - Ανεβάζει επίπεδο το ρόστερ - Δέσμευση Γιαννακόπουλου
Μπάσκετ
NBA
| 2023-01-16 23:20:00

Μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟ από NBA - Ανεβάζει επίπεδο το ρόστερ - Δέσμευση Γιαννακόπουλου

του Pick n' Scroll
Μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟ από NBA - Ανεβάζει επίπεδο το ρόστερ - Δέσμευση Γιαννακόπουλου

Ρίχνουν χρήμα στην αγορά για να φέρουν άμεσα έναν πολύ καλό γκαρντ. Στο Τριφύλλι ψάχνουν παίκτες αλλά και προπονητή, τη στιγμή που ο Ράντονιτς συνεχίζει στο ΟΑΚΑ κανονικά. Πού έχουν επικεντρωθεί οι... έρευνες και τι συμβαίνει με τον Ντόρσεϊ.

Η Ευρωλίγκα αρχίζει και παίρνει φωτιά με πολλές ομάδες να έχουν τύχη να προκριθούν στην οκτάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει, αλλά είναι υποχρεωμένος να το παλέψει όσο μπορεί. Και άλλες ομάδες όπως η Βιλερμπάν δεν έχουν ιδιαίτερη τύχη, αλλά ενισχύονται ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν. Τη Δευτέρα (16/1) η γαλλική ομάδα πήρε τον Ντι Μποστ, δυναμώνοντας έτσι στα γκαρντ, ενώ και η Βίρτους Μπολόνια ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την φροντ-λάιν της.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του συνεχίζει μέχρι νεωτέρας με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά το πλέον βέβαιο είναι ότι αλωνίζει την αγορά μήπως και βρει ένα πολύ καλό γκαρντ. Έναν παίκτη, που να του κάνει την διαφορά. Όπως άλλωστε κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, κινούνται οι «πράσινοι» με απεριόριστο μπάτζετ.

Πάντως, γκαρντ υπάρχουν και κυρίως στην αγορά του ΝΒΑ οι λύσεις είναι πολλές και καλές. Σε αυτές δεν περιλαμβάνεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς συνεχίζει την προσπάθειά του για να βρει συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Πόσο, όμως, θα περιμένει; Αν μέχρι το τέλος Γενάρη δεν τα έχει καταφέρει, μήπως αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη; Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, καθώς ο Ντόρσεϊ μπορεί να θέλει σαν τρελός το ΝΒΑ, αλλά δεν θα περιμένει και διά βίου.

Ο ομογενής γκαρντ είναι μία σπέσιαλ λύση και για τον Παναθηναϊκό. Και αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, τα χρήματα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του. Η Φενέρ τον θέλει πολύ, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το καθεστώς του Ντόρσεϊ, μπορεί να έχει πάρει ήδη παίκτη. Οπότε και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό, ο δρόμος θα είναι πιο ανοιχτός.

Όπως και να έχει, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο αμέσως επόμενο διάστημα. Αλλαγές είτε στον πάγκο, είτε στο ρόστερ, είτε και στα δύο. Θα θεωρηθεί τεράστια έκπληξη, αν ο εξάστερος συνεχίσει ως έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις για τον αντί - Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Ανατροπή δεδομένων με Γκριγκόνις - Λύση εκ των έσω

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags