Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό "τελειώνει" άμεσα ο Ράντονιτς - Πιέζει για Περάσοβιτς, στη λίστα ΠΑΟ και Έλληνας προπονητής
Μπάσκετ
| 2023-01-19 10:00:00

Γι’ αυτό "τελειώνει" άμεσα ο Ράντονιτς - Πιέζει για Περάσοβιτς, στη λίστα ΠΑΟ και Έλληνας τεχνικός!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό "τελειώνει" άμεσα ο Ράντονιτς - Πιέζει για Περάσοβιτς, στη λίστα ΠΑΟ και Έλληνας τεχνικός!

Τι συνέβη στα αποδυτήρια, το 10ημερο αλλαγών και ο διάδοχός του! Στο Τριφύλλι μετρούν πλέον αντίστροφα για την αποχώρηση του Μαυροβούνιου προπονητή, ο οποίος έχει χάσει όλα τα στηρίγματά του. Οι προπονητές που εξετάζονται από τον Γιαννακόπουλο για την επόμενη μέρα και οι δυσκολίες.

Εδώ και μέρες έχει αναφερθεί εκτενώς ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι, όμως, που δεν έχει γίνει ακόμα. Ο Μαυροβούνιος προπονητής παραμένει στο τιμόνι του εξάστερου παρότι μάλιστα μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη φίλαθλοι της ομάδας του ζήτησαν να αποχωρήσει.

Ο Ράντονιτς την ίδια ώρα έχει «χάσει» πέρα από την εμπιστοσύνη του κόσμου, και την ομάδα του και έτσι το να συνεχίσει για μεγάλο διάστημα στο ΟΑΚΑ θα ισοδυναμεί με θαύμα.

Στη μέση υπάρχει και το συμβόλαιο, που είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και μένει να φανεί πως θα βρεθεί η άκρη ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να επέλθει το διαζύγιο. Όπως αναφέραμε άλλωστε θα είναι θαύμα ο Φλεβάρης να βρει τον Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι από την πλευρά τους ψάχνουν πολύ για την διάδοχη λύση με το όνομα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να είναι ψηλά στη λίστα τους. Η περίπτωση, όμως, του προπονητή της Ούνιξ Καζάν είναι πολύ δύσκολη. Ακριβώς για τον λόγο ότι είναι προπονητής της Ούνιξ Καζάν. Οι Ρώσοι θα είναι έκπληξη να τον αφήσουν να φύγει αν και κάποιες φορές όλα μπορούν να γίνουν.

Στα υπόψη του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί διάφορες περιπτώσεις, ανάμεσα σε αυτές και του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ο κόσμος θέλει κάτι πολύ καλύτερο.

Θέλει κάποιον σαν τον Λάσο ή τον Σφαιρόπουλο, περιπτώσεις, όμως, που κι αυτές είναι δύσκολο να καρποφορήσουν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Μπολόνια για να μπορέσει να κερδίσει την Βίρτους και να συνεχίσει έτσι να έχει ελπίδες για την είσοδο στην οκτάδα. Το μυαλό, όμως, είναι περισσότερο στο πως θα τακτοποιηθεί το θέμα προπονητή. Ηδη έχει χαθεί χρόνος και δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί περισσότερος καθώς μάλιστα τον άλλο μήνα είναι και το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου. Το οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν καταφέρνοντας έτσι μετά από καιρό χτύπημα στον μεγάλο τους αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κλείνει μεγάλη συμφωνία, δικαίωση Γιαννακόπουλου - Ανατροπή που ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags