Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Τελειωμένος ο Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ - Νέο όνομα έκπληξη για προπονητής στον ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-01-21 09:31:00

Τελειωμένος ο Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ - Νέο όνομα έκπληξη για προπονητής στον ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τελειωμένος ο Ράντονιτς στο ΟΑΚΑ - Νέο όνομα έκπληξη για προπονητής στον ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Ο Μαυροβούνιος προπονητής μοιάζει απίθανο να παραμείνει στο Τριφύλλι και αναζητείται ο τρόπος που οι Πράσινοι θα σπάσουν το διετές συμβόλαιό του.

Παρελθόν θα αποτελέσει άμεσα ο Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, καθώς η εικόνα της ομάδας και οι συνεχόμενες ήττες έχουν απογοητεύσει τη διοίκηση και όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr τα τελευταία 24ωρα με διαδοχικά ρεπορτάζ, αναζητείται η φόρμουλα για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Αυτό αναφέρουν και οι εφημερίδες του Σαββάτου, όπου γίνεται αναφορά και σε ένα νέο όνομα που… έπεσε στο τραπέζι για αντικαταστάτης του Ράντονιτς. Ο Αυστριακός Μάρτιν Σίλερ είναι ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ως ελεύθερος σύμφωνα με τη Livesport.



Tο προηγούμενο διάστημα είχε αναλάβει τη Σαραγόσα, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Μάρτιν Σίλερ έγινε ευρύτερα γνωστός, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις Κάουνας, το 2020, μετά από την επιτυχημένη θητεία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Απομακρύνθηκε όμως από τον πάγκο της, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, τη σεζόν 2021/22 για να αντικατασταθεί από τον Γιούρι Ζντοβτς. Έχει εργαστεί και στις ΗΠΑ, ως βοηθός σε ομάδα της G-League, συγκεκριμένα, τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags