Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό δεν αγωνίζεται ο Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη από Μπούντενχολζερ
Μπάσκετ
NBA
| 2023-01-22 12:53:00

Γι' αυτό δεν αγωνίζεται ο Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη από Μπούντενχολζερ

Sportdog Team
Γι' αυτό δεν αγωνίζεται ο Αντετοκούνμπο - Αποκάλυψη από Μπούντενχολζερ

 Ο 28χρονος έχασε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από 15-23 Δεκεμβρίου την περασμένη σεζόν, ενώ βρισκόταν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος.

Ο Έβαν Μόμπλεϊ σημείωσε 38 πόντους και μάζεψε εννέα ριμπάουντ, καθώς οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κέρδισαν με 114-102 τους φιλοξενούμενους Μιλγουόκι Μπακς, που αγωνίστηκαν παίζοντας χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (πόνο στο αριστερό γόνατο) για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

«Στο επόμενο», έγραψε στο twitter ο Έλληνας σούπερ σταρ, κάτι που έχει κάνει και σε προηγούμενες ήττες των Μπακς.
 
Παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε την Πέμπτη στο Μιλγουόκι και συμμετείχαν σε μια ελαφριά προπόνηση την Παρασκευή, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για πέμπτο συνεχόμενο ματς. 

«Υπάρχουν ακόμα πράγματα στα οποία δουλεύει, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του παιχνιδιού», δήλωσε ο προπονητής των Μπακς Μάικ Μπούντενχολζερ, πριν από το παιχνίδι στο Κλίβελαντ. 
 Όπως εξήγησε μετάδεν υπάρχει νέος τραυματισμός που να εμποδίζει τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν έχει παίξει από τις 12 Ιανουαρίου στην Ατλάντα, να αγωνιστεί, και σημείωσε ότι ο πρώην MVP έχει κάνει σκληρή δουλειά. 
 Ο 28χρονος έχασε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από 15-23 Δεκεμβρίου την περασμένη σεζόν, ενώ βρισκόταν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που έχασε τα πολλά παιχνίδια του λόγω τραυματισμού ήταν από τις 3-14 Απριλίου 2021 με διάστρεμμα αριστερού γόνατος.

 Πάντως ο Μάικ Μπούντενχολζερ είπε ότι είναι μια συλλογική απόφαση για το αν οι παίκτες θα αγωνιστούν ή όχι.

«Στον κόσμο μας νομίζω ότι ο παίκτης έχει την τελική, τελική απόφαση, είτε είναι ο Γιάννης είτε ένας πρωτάρης. Είναι πώς νιώθουν τα παιδιά και τελικά εάν είναι έτοιμοι», είπε. 
«Είτε είναι η ομάδα μας είτε οποιαδήποτε ομάδα, ο παίκτης τελικά, νομίζω, έχει τη μεγαλύτερη αίσθηση για το πού είναι και πόσο έτοιμος είναι. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος που αφιερώνει με φυσιοθεραπευτές, με όλη την ομάδα υποστήριξης είναι σημαντικός. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και μαζί παίρνουμε αποφάσεις», πρόσθεσε.

 Το Μιλγουόκι θα βρεθεί στη συνέχεια στο «Motor City» για να παίξει με τους Ντιτρόιτ Πίστονς τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags