Facebook Pixel Πιέρια Χένρι: "Βόμβα" στην Ευρωλίγκα: Παίκτης που "ακούστηκε" για ΠΑΟ, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!
Μπάσκετ
| 2023-01-25 22:38:00

"Βόμβα" στην Ευρωλίγκα: Παίκτης που "ακούστηκε" για ΠΑΟ, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Ευρωλίγκα: Παίκτης που "ακούστηκε" για ΠΑΟ, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

"Βόμβα" στην Euroleague, με αστέρα ομάδας της πρώτης οκτάδας της διοργάνωσης, να βρίσκεται θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

 

Ο λόγος για τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια! Η ομάδα της Βιτόρια εξέδωσε ανακοίνωση, αναλύοντας το περιστατικό και ενημερώνοντας επίσημα ότι το συμβόλαιο του παίκτη αναστέλλεται προσωρινά.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ (που πρόσφατα κάποια σενάρια τον συνέδεαν και με τον Παναθηναϊκό) αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Δεκέμβρη, ενώ η FIBA άνοιξε ήδη φάκελο για την υπόθεσή του, με τους Βάσκους να επισημαίνουν πως θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις προσεχώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπασκόνια:

"Με αφορμή τη διενέργεια ελέγχου ρουτίνας αντιντόπινγκ στον παίκτη Πιέρια Χένρι από τις αρχές της FIBA, η FIBA συμφώνησε να ανοίξει φάκελο για τον παίκτη και την προσωρινή αναστολή της άδειας του μέχρι την επίλυσή του. Τόσο ο φάκελος, όσο και η συμφωνηθείσα αναστολή δεν απορρέουν από το γεγονός ότι ο παίκτης έδωσε θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο αντιντόπινγκ για απαγορευμένες ουσίες, αλλά μάλλον απορρέει από διαδικαστικό ζήτημα.

Με δεδομένο ότι ο παίκτης έχει τεθεί σε προσωρινή διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση του εν λόγω φακέλου, η Μπασκόνια και ο Πιέρια Χένρι συμφώνησαν να τερματίσουν προσωρινά το υπάρχον συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, με εμπιστοσύνη σε μια γρήγορη και ικανοποιητική επίλυση του ζητήματος το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νέα ενημέρωση".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags