Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ούτε να το σκέφτεται για... Ντιλέινι ο Μπαρτζώκας - Χρειάζεται γκαρντ - Δεν είναι... Σλούκας ο Λούντζης!
Μπάσκετ
| 2023-01-28 00:37:00

Ούτε να ακούει για Ντιλέινι ο Μπαρτζώκας - Χρειάζεται γκαρντ - Δεν είναι... Σλούκας ο Λούντζης!

του Pick n' Scroll
Ούτε να ακούει για Ντιλέινι ο Μπαρτζώκας - Χρειάζεται γκαρντ - Δεν είναι... Σλούκας ο Λούντζης!

Δεύτερες σκέψεις στο Λιμάνι παρά τη νίκη-κορυφής με Μακάμπι. Χρειάζεται έναν ακόμα κοντό στο ρόστερ ή πρέπει να πάει με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους; Το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς έδειξε ότι αξίζει να κοιτάει στην αγορά, αν υπάρξει κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο επιβλητικός όσο με την Ρεάλ, αλλά τον στόχο του τον πέτυχε. Και αυτό είναι που μετράει στο φινάλε. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Μακάμπι με 95-89 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στο πλεονέκτημα της έδρας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά της χρειάστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο για να τα καταφέρει. Ηταν η δεύτερη περίοδος όταν και έπαιξε το μπάσκετ, που ξέρει, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους Ισραηλινούς. Το ημίχρονο τελείωσε με 51-36 και κάπου εκεί έληξαν ουσιαστικά τα πάντα.

Η Μακάμπι με ήρωα από το πουθενά τον Σόρκιν πήγε να πλησιάσει κάποια στιγμή, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, καθώς ο Ολυμπιακός πατούσε γερά στα πόδια του. Παρότι έχασε με τραυματισμό τον Σλούκα και χρειάστηκε να παίξει αρκετά ο Λούντζης. Ο τελευταίος προσπάθησε και προσπαθεί, αλλά είναι μακριά από το επίπεδο τόσο του Σλούκα όσο και του Ουόκαπ.

Και εδώ πάλι μπαίνει το ερώτημα αν χρειάζεται ένα ακόμη γκαρντ ο Ολυμπιακός καθώς μάλιστα οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα λήγουν οριστικά και αμετάκλητα στην αρχή του Μαρτίου. Τι θα γίνει αν μετά από αυτό το διάστημα υπάρχει τραυματισμός; Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλες τις ομάδες, που έχουν φιλοδοξίες για την κούπα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη για μεταγραφή, αλλά απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι την προθεσμία και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και μάλιστα η αγορά έχει λύσεις, όπως φάνηκε και με τον Νέιπιρ, που ήταν να πάει στον Παναθηναϊκό και πήγε στην Αρμάνι. Ολο και κάποιον μπορεί να βρει ο Μπαρτζώκας, ο οποίος άλλωστε έχει και «μάτι» στους ξένους. Μεταξύ άλλων κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μάλκολμ Ντιλέινι, αλλά αν πάει για παίκτη ο Ολυμπιακός, θα πάει για κάτι πιο φρέσκο.

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags