Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Ισοπέδωσε με 100άρα τον Ιωνικό ο ΠΑΟ και με τους μικρούς του να κάνουν... χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-01-28 20:49:00

Ισοπέδωσε με 100άρα τον Ιωνικό ο ΠΑΟ με τους μικρούς του να κάνουν... χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ισοπέδωσε με 100άρα τον Ιωνικό ο ΠΑΟ με τους μικρούς του να κάνουν... χαμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη (21π., 7ρ.) και τους Σαμοντούροφ, Αβδάλα, Χουγκάζ να παίρνουν χρόνο και να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός σμπαράλιασε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα με το τελικό 102-70.

Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Νίκη μόνο με κέρδη. Με κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη (21π., 7ρ.) και τους Σαμοντούροφ, Αβδάλα, Χουγκάζ να παίρνουν χρόνο και να σκοράρουν, ο Παναθηναϊκός σμπαράλιασε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα με το τελικό 102-70.

Οι Πράσινοι δεν δυσκολεύτηκαν από την αρχή να επιβάλλουν το ρυθμό τους, φτάνοντας για πρώτη φορά στο +18 πριν καν τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο (26-8). Η άνεση του σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Ντέγιαν Ράντονιτς ν' ανοίξει εντελώς το ροτέισον, δίνοντας χρόνο στη διάρκεια του ματς και σε Σαμοντούροφ, Αβδάλα, Χουγκάζ. Οι τρεις μικροί του Τριφυλλιού όχι απλά σκόραραν, αλλά κέρδισαν κιόλας εντυπώσεις με την παρουσία τους στο παρκέ.

Το ημίχρονο έκλεισε με το εκκωφαντικό +25 για τον Εξάστερο (55-30), που στο τρίτο δεκάλεπτο πάτησε κι άλλο το "γκάζι". Συγκεκριμένα όταν το σκορ έφτασε στο 85-42, η διαφορά για την ομάδα του Ράντονιτς είχε εκτοξευθεί στο εξωπραγματικό +43! Στο τέλος το παιχνίδι άνοιξε, ο Ιωνικός έβαλε κάποια σουτ στο ανοιχτό γήπεδο, με το 102-70 να διαμορφώνεται ως το τελικό σκορ της συνάντησης δια χειρός Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Για την ιστορία ο Χουγκάζ τελείωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους, ενώ οι Σαμοντούροφ και Αβδάλας πέτυχαν από 5.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags