Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Θέλει... εκδίκηση ο Ιτούδης κόντρα στον Ολυμπιακό - "Μας είχαν τσάκισει στο πρώτο παιχνίδι"
| 2023-01-31 02:05:00

Θέλει... εκδίκηση ο Ιτούδης κόντρα στον Ολυμπιακό - "Μας είχαν τσάκισει στο πρώτο παιχνίδι"

Sportdog Team
Θέλει... εκδίκηση ο Ιτούδης κόντρα στον Ολυμπιακό - "Μας είχαν τσάκισει στο πρώτο παιχνίδι"

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Τρίτη (31/1) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα αίτια της βαριάς ήττας στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ.

Δημήτρης Ιτούδης: Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός που την Τρίτη (31/1) αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην  Κωνσταντινούπολη, με τον Έλληνα τεχνικό της τουρκικής ομάδας στις δηλώσεις του να αναφέρει πως άπαντες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη μιας και στον πρώτο αγώνα είχαν χάσει με διαφορά 27 πόντων.

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της EuroLeague και μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στη διοργάνωση. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που έχει χτίσει πάνω σε έναν μεγάλο κορμό γηγενών και ξένων παικτών τα τελευταία τρία χρόνια. Παίζουν πολύ επιθετικό μπάσκετ και μας τσάκισαν στο πρώτο παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι καιρός, λοιπόν να ανταγωνιστούμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να παίξουμε εναντίον τους στην έδρα μας. Θέλουμε κάθε οπαδό μαζί μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας που θέλουμε να χτίσουμε. Είναι καιρός να ενώσουμε τις φωνές και το χειροκρότημα τους για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποδώσει σε αυτό το υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρυπίδη με πρώην wonderkid της Μπάρτσα- Αριστερό πόδι σαν του Μέσι- 10 εκατ. ο αντί-Μαντσίνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags