Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό υπέγραψε τον Τόμας ο ΠΑΟ - "Θέλει την μπάλα όπως ο Μπέικον - Μεγάλο του πρόβλημα ότι..."
Μπάσκετ
| 2023-01-30 18:53:00

Γι’ αυτό υπέγραψε τον Τόμας ο ΠΑΟ - "Θέλει την μπάλα όπως ο Μπέικον - Μεγάλο του πρόβλημα ότι..."

του Γιώργου Κτενά
Γι’ αυτό υπέγραψε τον Τόμας ο ΠΑΟ - "Θέλει την μπάλα όπως ο Μπέικον - Μεγάλο του πρόβλημα ότι..."

Το νέο πλάνο του Τριφυλλιού και τα εντυπωσιακά νούμερα στο 3ποντο. Γιατί οι Πράσινοι έκλεισαν τώρα μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, πώς θα τον αξιοποιήσει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ποιο είναι το μεγάλο του μειονέκτημα.

Παναθηναϊκός: Παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει ο Ματ Τόμας, καθώς οι Πράσινοι ήθελαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ένα καλό σουτέρ, που να μπορεί να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας τους.

Το Τριφύλλι έδωσε τα χέρια με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου, έχοντας βάλει στο συμβόλαιό του και μονομερή οψιόν για τη σεζόν 2023/24, όπως ακριβώς είχαν κάνει και στην περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον.

O Τόμας πέρασε μία τριετία στο ΝΒΑ με Ράπτορς, Τζαζ, Μπουλς με το τρίποντο να παραμένει σταθερά το... δυνατό του όπλο (41% από τα 7.25 μέτρα). Πριν φύγει για τις ΗΠΑ, "έγραψε" 47,7% από το τρίποντο με την φανέλα της Βαλένθια.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο αθλητή και άνθρωπο που αφιερώνει πολλές ώρες καθημερινά γύρω από το μπάσκετ, προκειμένου να μας δώσει τα φώτα του.

"Θέλει την μπάλα όπως ο Μπέικον - Σουτέρ χωρίς ταμπλό και τρίποντο - Τον προσέχεις στο παρκέ"

"Καλός παίκτης, τον έβλεπα πολύ όταν στην Βαλένθια - Ήταν σκόρερ αλλά το πώς θα παίξει στον Παναθηναϊκό είναι άλλο θέμα. Θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια, σαν τον Μπέικον", ανέφερε αρχικά ο Γ. Μπουσβάρος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν μπορεί να συνυπάρξει με τον Μπέικον: "Για να τον πάρει ο Παναθηναϊκός θα πει ότι έχουν μιλήσει μαζί του σχετικά και έχουν κάνει σχεδιασμό για το πώς θα αξιοποιηθεί".

Παίζει άμυνα;

"Αμυντικά δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστεί. Στην Ισπανία δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν σταθερός παίκτης. Σουτέρ χωρις ταμπλό, ενώ έχει και το τρίποντο πολύ".

Χωρίς την μπάλα κάνει παιχνίδι;

"Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει χωρίς την μπάλα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για παίκτη που τον προσέχεις πάνω στο παρκέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Γιαννακόπουλου για... Ολυμπιακό - Φέρνει κι άλλον παικταρά στο ΟΑΚΑ μετά τον Τόμας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags