Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Αγραβάνης: "Όχι και οπαδός του Ολυμπιακού ο Αγραβάνης - Γι' αυτό τον πήρε ο ΠΑΟ - Ξέρει από τίτλους"!
Μπάσκετ
| 2023-01-31 19:14:00

"Όχι και οπαδός του Ολυμπιακού ο Αγραβάνης - Γι' αυτό τον πήρε ο ΠΑΟ - Ξέρει από τίτλους"!

του Γιώργου Κτενά
"Όχι και οπαδός του Ολυμπιακού ο Αγραβάνης - Γι' αυτό τον πήρε ο ΠΑΟ - Ξέρει από τίτλους"!

Το... ερυθρόλευκο παρελθόν του και όσα θα προσφέρει στο Τριφύλλι! Γιατί οι Πράσινοι πήραν το ρίσκο κι έφεραν στο ΟΑΚΑ έναν παίκτη που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την εξέδρα; Αγωνιστικά πόσα θα κερδίσει ο Ντέγιαν Ράντονιτς; Διαβάστε στο Sportdog.gr.
 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι το τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι έψαχναν παίκτη για τη θέση «4», ώστε να υπάρχουν βοήθειες στον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο Έλληνας άσος ήταν μια καλή λύση, οικονομική, που έχει υπάρξει σε υψηλό επίπεδο και δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής. Άλλωστε και ο ίδιος από την πρώτη κιόλας δήλωση εμφανίστηκε έτοιμος να… πεθάνει για τους Πράσινους!

Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει ξανά το περασμένο καλοκαίρι το κλαμπ αλλά δεν είχε προχωρήσει για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων και τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, με αποτέλεσμα να φύγει αρχικά για την Ιταλία και τη Νάπολι και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ελλάδα για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Το sportdog επικοινώνησε με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο, που ως αθλητής είχε φορέσει τη φανέλα τού Παναθηναϊκού με επιτυχία, προκειμένου να σχολιάσει την μεταγραφή του Αγραβάνη.

"Αυτό μετράει για Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό - Υπερβολικό να λέμε φίλαθλος του Ολυμπιακού - Αυτά θα δώσει στον Ράντονιτς"

"Έμπειρος, μπορεί να βοηθήσει, αλλά τι να πω παραπάνω; Με το Περιστέρι καλός ήταν, θα βάλει εμπειρία. Με όλα αυτά τα παιδιά σημασία έχει το πώς θα δέσουν με την ομάδα, έχει κάνει πρωταθλητισμό, έχει βρεθεί στον Ολυμπιακό και ξέρει. Θα είναι θετική προσθήκη", ανέφερε αρχικά ο πεπειραμένος προπονητής.

Ένας από τους λόγους που είχε "κοπεί" το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό ήταν η προτίμησή του, οπαδικά στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν τέτοια ζητήματα στο σύγχρονο μπάσκετ;

"Δουλειά είναι παιδιά, το '90 υπήρχαν αυτά το 2023 όχι. Οι αθλητές αλλάζουν ομάδες κάθε χρόνο, δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ως οπαδούς. Είναι υπερβολικό αυτή την εποχή να συζητάμε ότι είναι φίλαθλος".

Πώς μπορεί να ενταχθεί στο ροτέισον του Παναθηναϊκού;

"Θεωρητικά έρχεται για μπακ απ του Ουίλιαμς. Μπορεί να προσφέρει. Έχει εμπειρία, έχει αθλητικά προσόντα αλλά δεν είναι η αθλητικότητα το κύριο προσόν του. Το σουτ και η εμπειρία στις φάσεις είναι"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Γιαννακόπουλου για Αγραβάνη - "Τους γράφω και εγώ στα @ρ%ίδια μου"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags