Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ευκαιρία για προπονητή έρχεται ο καλοκαίρι - Σάρας, Πασκουάλ και όχι μόνο!
Μπάσκετ
| 2023-02-02 12:27:00

Έρχεται η μεγάλη ευκαιρία για προπονητή στον ΠΑΟ - Σάρας, Πασκουάλ και όχι μόνο!

Sportdog Team
Έρχεται η μεγάλη ευκαιρία για προπονητή στον ΠΑΟ - Σάρας, Πασκουάλ και όχι μόνο!

Η μοίρα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό δεν θα αλλάξει. Είτε φύγει τώρα, είτε σε μία εβδομάδα, είτε σε δύο μήνες, είτε με κάποιο... μαγικό τρόπο το καλοκαίρι, το Τριφύλλι δεν θα χαράξει μαζί του την επόμενη μέρα.

Παναθηναϊκός: Όπως τα είπαμε και χθες (1/2) μετά τη νέα ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο Μάριους Γκριγκόνις φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να βοηθήσει παίκτες που γίνονται καλύτεροι μέσα από την ίδια την ομάδα. Γι' αυτό βλέπουμε Μπέικον και Λι να ξεχωρίζουν, όντας περιφερειακοί δηλαδή που παίζουν κατά βάση για τον εαυτό τους.

Η μοίρα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό δεν θα αλλάξει. Είτε φύγει τώρα είτε σε μία εβδομάδα, είτε σε δύο μήνες, είτε με κάποιο... μαγικό τρόπο το καλοκαίρι, το Τριφύλλι δεν θα χαράξει μαζί του την επόμενη μέρα. Η χρονιά έτσι κι αλλιώς έχει χαθεί ευρωπαϊκά, στην Ελλάδα δύσκολα μπορεί να κοντράρει η ομάδα το πρωτάθλημα και αν θέλει έναν έστω τίτλο, οι Πράσινοι οφείλουν να κάνουν "all in" στο νοκ άουτ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Το καλό είναι ότι το καλοκαίρι που μας έρχεται, μία σειρά τοπ προπονητών θα είναι διαθέσιμοι. Ο Περάσοβιτς από την Ούνιξ, ο Πασκουάλ από τη Ζενίτ και φυσικά ο Σάρας από την Μπαρτσελόνα, εφόσον δεν πάρει τη φετινή Euroleague με τους Καταλανούς, πράγμα που φαντάζει κάπως δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός δηλαδή σε λίγους μήνες, θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ελίτ προπονητή για τον πάγκο του.

Αν είναι να περιμένει γι' αυτό το κλαμπ, τότε ας μείνει ο Ράντονιτς ακόμα και μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν όμως βρεθεί η ευκαιρία με κάποιον (π.χ. Περάσοβιτς) από τώρα, καλό είναι να μη χαθεί άλλος χρόνος με τον Μαυροβούνιο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παράδειγμα Γκριγκόνις το πιο σαφές δείγμα της αποτυχίας Ράντονιτς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags