Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νο1 στόχος των Αγγελόπουλων ο Μήτογλου - Κόλπο γκρόσο και με ξένο σέντερ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2023-02-04 23:29:00

Νο1 στόχος των Αγγελόπουλων ο Μήτογλου - Κόλπο γκρόσο και με ξένο σέντερ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
Νο1 στόχος των Αγγελόπουλων ο Μήτογλου - Κόλπο γκρόσο και με ξένο σέντερ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ!

Έντονη φημολογία για μία τεράστια μεταγραφή-επιστροφή στο ΣΕΦ! Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με τρεις κούπες, όμως παράλληλα... χτίζουν και την επόμενη σεζόν, όπου το ρόστερ αναμένεται να έχει αλλαγές. Η αναμονή για τον πρώην του Παναθηναϊκού, οι εξελίξεις με τον ομογενή γκαρντ και η μεταγραφή-βόμβα...

Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη με το μπάσκετ, που παίζει, και τις τεράστιες νίκες, που κάνει. Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώνουν τα συγχαρητήρια από όλες τις πλευρές, κερδίζοντας μάλιστα και σε βραδιές, όπου έχουν μεγάλες απουσίες. Όπως χθες και την Τρίτη, που μας πέρασε, με Εφές και Φενέρ αντίστοιχα, εκεί, όπου δεν έπαιξαν ο Σλούκας με τον Πίτερς.

Εχει φτιάξει, όμως, έτσι την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν αλλοιώνεται ακόμη και όταν υπάρχουν τέτοιες μεγάλες απουσίες. Την μία βγαίνει μπροστά ο Λούντζης, την άλλη ο Μπολομπόι και την άλλη ο Μπλακ και έτσι καλύπτονται τα κενά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το τρεμπλ φέτος, αλλά ως τεράστιο σωματείο, που είναι, σκέφτεται και το μέλλον. Και ειδικά το ελληνικό στοιχείο, καθώς ο Σλούκας και ο Παπανικολάου οδεύουν στα 33 τους, ενώ το καλοκαίρι, που έρχεται, ο Βεζένκοφ έχει το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ.

Σκέψεις, λοιπόν, υπάρχουν και αρκετές από αυτές τις έχουμε αναφέρει. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι από τις περιπτώσεις, που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση καθώς δεν έχει βγει η τιμωρία του διεθνούς πάουερ-φόργουορντ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι επίσης πάντα στα θέλω του Ολυμπιακού και μάλιστα σε λίγες μέρες θα φανεί και το μέλλον του διεθνούς γκαρντ. Ο χρόνος περνάει, ο Ντόρσεϊ δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Τι θα γίνει αν σε μερικές μέρες ο ομογενής παίκτης αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη; Θα κινηθεί ή όχι ο πλήρης τώρα Ολυμπιακός; Είναι ερώτημα, που είναι δύσκολο να απαντηθεί καθώς μάλιστα κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες περιμένουν πως και πως τον Ντόρσεϊ. Μία τέτοια είναι η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Και ξένους έχει στο μυαλό του ο Ολυμπιακός, όπως τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που λογικά θα φύγει το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ. Για τους ξένους, όμως, υπάρχει χρόνος για δράση. Για τους Ελληνες οι ενέργειες πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα καθώς είναι λίγοι. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για μεταγραφή 12 εκατομμυρίων - Το απόλυτο κόλπο να υπογράψει τζάμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags