Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Μιλουτίνοφ - Αυτή είναι η ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων - Σε καλό δρόμο για τις υπογραφές!
| 2023-02-12 10:00:00

Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Μιλουτίνοφ - Αυτή είναι η ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων - Σε καλό δρόμο για τις υπογραφές!

του Pick n' Scroll
Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Μιλουτίνοφ - Αυτή είναι η ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων - Σε καλό δρόμο για τις υπογραφές!

Αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης! Οι πρόεδροι των Πειραιωτών είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ετοιμάζονται για τις κούπες και παράλληλα... συζητούν για κάτι πολύ μεγάλο που ετοιμάζουν.

Ο Ολυμπιακός πάει από το καλό στο καλύτερο, κάτι, που έδειξε και με την Αλμπα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι κακομαθαίνει τον κόσμο του, αφού έχει ανεβάσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά. Τι να κάνει όμως; Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Το επίπεδο του είναι πολύ υψηλό και αυτό φαίνεται συνεχώς.

Οι παίκτες, που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια, κάνουν συνεχόμενα βήματα προόδου και ένας τέτοιος είναι ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ πήγε στον Πειραιά από την Ζαλγκίρις ως ένας καλός παίκτης. Πλέον, όμως, δουλεύοντας στον οργανισμό του Ολυμπιακού έχει γίνει πλέι-μέικερ πρώτου επιπέδου, κάνοντας όλο τον κόσμο να τρίβει τα μάτια του από θαυμασμό.

Ο Ουόκαπ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους Πειραιώτες με τους τελευταίους να είναι έτοιμοι να του κάνουν επέκταση. Αυτό θα κάνουν και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος επίσης έχει εκτιναχθεί μέσα από τον οργανισμό των νταμπλούχων.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ οργανωμένα και τα καλά νέα δεν έχουν τέλος, αφού και το γηπεδικό βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το μπασκετικό επίπεδο της ομάδας του Πειραιά είναι πολύ υψηλό, αλλά όχι και η έδρα, που παίζει. Το ΣΕΦ έχει παλιώσει και χρειάζεται να ανακατασκευαστεί, ώστε να είναι ανάλογο με τον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και δεν θα αργήσει το ΣΕΦ να περάσει στα χέρια των Πειραιωτών, κάτι, που θα γίνει και με το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Η Ελλάδα έχει δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, που ουσιαστικά, όμως, δεν έχουν δικό τους γήπεδο. Κάτι απαράδεκτο για δύο τεράστιους οργανισμούς, που έχουν χαλάσει και συνεχίζουν να χαλάνε του κόσμου τα χρήματα, βοηθώντας τον ελληνικό αθλητισμό να είναι σε υψηλό επίπεδο. Επομένως, πρέπει να λυθεί άμεσα αυτό το θέμα και όλα δείχνουν ότι θα λυθεί.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασκουάλ, Λάσο και... Πιτίνο για ΠΑΟ - Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για Έλληνα ψηλό και "Καμπάτσο"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags