Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κάντε... κλειστό 5ετές σε Ράντονιτς - Μας γλεντάνε Παπανικολάου, Κάνααν - Μπέικον για λύπηση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 21:46:00

"Κάντε... κλειστό 5ετές σε Ράντονιτς - Μας γλεντάνε Παπανικολάου, Κάνααν - Μπέικον για λύπηση"

Sportdog Team
"Κάντε... κλειστό 5ετές σε Ράντονιτς - Μας γλεντάνε Παπανικολάου, Κάνααν - Μπέικον για λύπηση"

"Κατήφορος χωρίς τέλος - Ντροπή του συλλόγου κατάντησε το μπάσκετ"! Αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού μετά την άνετη ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Όλα τα "βέλη" προς τον Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μόλις για ένα ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο δεύτερο ήταν σαν να μην βγήκε στο παρκέ και η εύκολη ήττα από τους Ερυθρόλευκους ήρθε φυσιολογικά.

Η εμφάνιση των Πράσινων ήταν αποκαρδιωτική στο δεύτερο μέρος και αυτό ήταν που έβγαλε από τα ρούχα τους, τους οπαδούς της ομάδας, που εξέφρασαν την απογοήτευση και τον εκνευρισμό τους μέσω των social media της "πράσινης" ΚΑΕ.

Όπως είναι λογικό, στα περισσότερα σχόλια γίνεται αναφορά στον Ντέγιαν Ράντονιτς, στον οποίο πέφτει το μεγαλύτερο φταίξιμο, ωστόσο από τα "βέλη" δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες, ούτε και η διοίκηση.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Ομάδα να μην μπορεί να αλλάξει μια πάσα στην επίθεση δεν έχω ξαναδεί.

Θλίψη… Κατήφορος δίχως τέλος… Τουλάχιστον να υπήρχε κάποια προοπτική, να δεχόμασταν τη φετινή χαμένη χρονιά… Αλλά δεν υπάρχει καν φως στον ορίζοντα…

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να φύγει αυτό το αστείο προπονητικό τιμ; Κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε γίνει περίγελος

Κάντε σε αυτόν τον προπονητή κλειστό συμβόλαιο 5ετιας θα είναι κρίμα να χαθει

Πρόεδρε κάτσε να μας γλεντάει ο Παπανικολάου και ένας Κανναν να κάνει αυτά μπροστά στον παγκο μας. 29-10 σκορ στην 3 περίοδο. Μπέικον για λύπηση.

Κατάντησε το μπασκετ ντροπη του συλλογου, απιστευτο!

Οτιδήποτε πέρα από ανακοίνωση απομάκρυνσης του τυχάρπαστου στον πάγκο μέσα στις επόμενες ώρες, θα είναι ανεπαρκές. Το φωνάζουμε κάνα τρίμηνο αλλά όχι, έπρεπε να χαθεί και το κύπελλο. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Το χειρότερο τεχνικό επιτελείο στην ιστορία μας δρόμο όλοι σήμερα

Προσωπικά δεν μπήκα στην διαδικασία να παρακολουθήσω τον αγώνα. Ήμουν σίγουρος για ήττα της ομάδας μας και πάνω κάτω με αυτή την διαφορά! Κριμα....

Άλλη μια πανολεθρια του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με επιτυχία 0/3 φέτος με τον Ολυμπιακό ας τα πάρει όλα ο Ολυμπιακός euroleage κύπελλο προταθλημα να τελειώνουμε τι καθόμαστε και βλεπουμε

Τραγικό δεύτερο ημίχρονο, κρίμα.Πρεπει η ομάδα να αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή.Η τρίτη περίοδος καταστροφή.Το ρόστερ είναι καλό αλλά τίποτα άλλο....Δεν δείχνουν πάθος.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΗΤΤΑ ΠΛΕΟΝ! ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο ντέρμπι - "Αρπάχτηκαν" Παπανικολάου και Αγραβάνης μετά από σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags