Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψη Θανάση Αντετοκούνμπο για το καλοκαίρι - "Ανοιχτή πόρτα" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ
Μπάσκετ
NBA
| 2023-02-22 13:31:00

Αποκάλυψη Θανάση Αντετοκούνμπο για το καλοκαίρι - "Ανοιχτή πόρτα" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Θανάση Αντετοκούνμπο για το καλοκαίρι - "Ανοιχτή πόρτα" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Η προτεραιότητά του για την επόμενη σεζόν και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τη διαδρομή του στο ΝΒΑ και στους Μιλγουόκι Μπακς δίπλα στον αδερφό του και ηγέτη της ομάδας Γιάννη και μάλιστα συμμετείχε και πάλι στο All Star Game και στο διαγωνισμό δεξιοτήτων μαζί με τον Άλεξ και τον συμπαίκτη του Τζρου Χόλιντεϊ.

Στο περιθώριο της γιορτής του κορυφαίου Πρωταθλήματος του κόσμου ο διεθνής φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Cosmote TV “Pick n’ roll” και μίλησε για τα όσα έζησε το τριήμερο που πέρασε στη Γιούτα, αλλά και για το μέλλον του το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Ακόμα στάθηκε στην πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, στο ρόλο του στους Μπακς και στο στόχο ενός ακόμα Πρωταθλήματος, ενώ αποθέωσε τον Τσάβι Πασκουά, τον οποίο είχε προπονητή το 2018 στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τη λίγκα των παικτών: “Είμαι εκπρόσωπος των Μπακς με Κόνατον και Χόλιντεϊ, αλλά εκπροσωπώ και την οικογένεια μου. Είναι όλη η λίγκα εκεί. Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε το προϊόν”.

Για το ρόλο του προπονητή στο All Star Game: “Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι και να εκτελέσουν το πλάνο, όχι μόνο η διαχείριση. Ο Άλεξ ήταν υπεύθυνος για αλλαγές, χρόνους και τάιμ άουτ. Εγώ για τα συστήματα της ομάδας και ο Γιάννης τη συνολική διαχείριση”.

Για το ρόλο του στους Μπακς: “Δεν έχω υπάρξει ελεύθερος σε μία σεζόν. Οι Μπακς πρώτοι μέχρι τώρα με κλειδώσουν κατευθείαν. Πρώτα για μένα είναι το ΝΒΑ και οι Μπακς και μετά ό,τι έρθει. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τον Γιάννη για να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Αν με βάλεις σε άλλη ομάδα θα πεις ότι αυτός είναι πέντε – δέκα φορές καλύτερος. Με έχει συνηθίσει η λίγκα και τη συμπεριφορά μου. Θέλω να κάνω ότι μου πει ο προπονητής ακόμα και αν μου πει να κάτσω στη γωνία”.

Για τον Κράουντερ και την ομάδα: “Σίγουρα θεωρώ ότι κάναμε καλές κινήσεις, έχουμε υγεία η οποία είναι πάνω από όλα”.

Για τους Σέλτικς: “Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές όπως και οι Σέλτικς. Όταν κάποιος έχει απουσίες η μπάλα δεν κολλάει και όλοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα”.

Για την Εθνική: “Εμείς δεν τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Παίξαμε με μία ομάδα γηπεδούχο, τα έβαλαν όλα. Έρχεσαι με ένα πλάνο και ξαφνικά σουτάρουν και στο κάνουν δύσκολο. Προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε το πλάνο όσο καλύτερα γίνεται”.

Για την οικογένεια του και την Εθνική: “Όσο μπορούμε θα είμαστε σίγουρα στην Εθνική. Δεν με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχουμε κάποια επιτυχία”.

Για τον Τσάβι Πασκουάλ και αν θέλει να γίνει προπονητής: “Από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Μετά το μπάσκετ, αν μου το ζητήσει ο Γιάννης και μου πει θέλω να είσαι στο σταφ και σε κάποια θέση θα το κάνω”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags