Σοκαριστικές στιγμές έζησαν οι άνθρωποι της Σαλόν, καθώς ο άσος της ομάδας Μικαέλ Ζελαμπάλ υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ωστόσο στάθηκε τυχερός, διαφεύγοντας τον κίνδυνο!

Ο πρώην διεθνής Γάλλος παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (17/4) και διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου έγινε αντιληπτό πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο πάλαι ποτέ άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, της Χίμκι, της Βαλένθια, αλλά και των Σουπερσόνικς και Τίμπεργουλβς στο NBA, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, ενώ για την κατάστασή του ενημέρωσε με δελτίο Τύπου και η Σαλόν.

«Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας, ένιωσα τέτοια συμπτώματα που μεταφέρθηκα εσπευσμένα στα επείγοντα του νοσοκομείου Σαλόν. Στη συνέχεια, η μαγνητική τομογραφία εντόπισε εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς, το καταλάβαμε έγκαιρα, νοσηλεύτηκα αμέσως και υποβλήθηκα σε πρόσθετες εξετάσεις στην εντατική και μετά στη νευρολογία», είπε ο Zελαμπάλ.

«Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι επέστρεψα σπίτι», καθησύχασε τους θαυμαστές ο 39χρονος. «Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκουραστώ για αρκετές εβδομάδες πριν ξαναρχίσω μια επαγγελματική δραστηριότητα και, δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να επιστρέψω για το τέλος της σεζόν. Ελπίζω ότι η κατάστασή μου θα βελτιωθεί με τον καιρό και θα μου επιτραπεί να επιστρέψω στο παρκέ».