Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός πλησιάζει στην ολοκλήρωση ακόμη μίας σπουδαίας μεταγραφής, συνεχίζοντας να... ταράζει τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δείχνοντας τις διαθέσεις του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πράσινους για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. 

 

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε αρχικά στον Μαυροβούνιο (πολιτογραφημένος Ισπανός) φόργουορντ τριετές συμβόλαιο, πρόταση που απορρίφθηκε και πλέον οι δύο πλευρές «αγγίζουν» τη συμφωνία για διετή συνεργασία, επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του εξωτερικού που είχαν προηγηθεί και έκαναν λόγο για «σφήνα» του Τριφυλλιού στη διεκδίκηση του Μίροτιτς από Ολυμπιακό και Μονακό.

Κι όλα αυτά την ώρα που ο 32χρονος βρίσκεται από χθες στο Βελιγράδι, φουντώνοντας τις φήμες για συζητήσεις με Ερυθρό Αστέρα ή Παρτιζάν, αν και τελικά φαίνεται να μην υπάρχει κάποια βάση σε αυτά τα σενάρια, με τον ίδιο να δίνει την... απάντηση.

Ο Μίροτιτς, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με την γιαγιά του, όπου καθαρίζει φασολάκια, απαντώντας στην ερώτηση όλης της μπασκετικής Ευρώπης για το μέλλον του. "Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται πού είμαι και τι κάνω", έγραψε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Hot σε όλη την Ευρώπη ο ΠΑΟ - Σενάριο για νέο ΜΠΑΜ με "2-3άρι" των 18,5 πόντων πέρυσι! (ΒΙΝΤΕΟ)