Το πού θα παίξει μπάσκετ την επόμενη χρονιά ο Νίκολα Μίροτιτς απασχολεί πλέον όλη την Ευρώπη, καθώς ο Ισπανός φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την αποδέσμευσή του, ζητώντας βέβαια έναν... σκασμό λεφτά ως αποζημίωση για να φύγει.

Ο Ισπανός φόργουορντ βρίσκεται εδώ και ημέρες σε επαφές με τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ στη θέση "4", ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρνητική του απάντηση προς τους Ερυθρόλευκους.

Την ίδια ώρα το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποκάλυψε ότι ο 32χρονος άσος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, έναντι του τρελού ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, εντούτοις υπάρχουν νέες φήμες, που συνδέονται μάλλον και με το ταξίδι του στο Βελιγράδι, το οποίο έχει προκαλέσει ντόρο από χθες το βράδυ, που έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τη νέα φημολογία των τελευταίων ωρών, ο Μίροτιτς αποφάσισε να απορρίψει την επιλογή της Ελλάδας και να συνεχίσει είτε στον Ερυθρό Αστέρα, είστε στη Μονακό, με τις φήμες από την Σερβία να αναφέρουν πάντως ότι η Παρτιζάν είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και ψάχνει την κίνηση-βόμβα με τον διεθνή φόργουορντ.

Αν επιβεβαιωθούν οι εν λόγω εξελίξεις, τότε ο Ολυμπιακός, που "καίγεται" για "τεσσάρι", θα αναγκαστεί να ψαχτεί εκ νέου στην αγορά, είτε την ευρωπαϊκή είτε του NBA, για να βρει τον ιδανικό "διάδοχο" του Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!