Facebook Pixel Βαγγέλη, τα γραπτά μένουν!
| 2012-03-15 23:31:00

Βαγγέλη, τα γραπτά μένουν!

Βαγγέλη, τα γραπτά μένουν!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα γραπτά μένουν. Πριν από 4 χρόνια, ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν προπονητής της ΑΕΚ και είχε κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία, οι οποίες γράφτηκαν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες και όλα τα αθλητικά site της Ελλάδας.
 

Είχε γίνει πριν από τα πλέι οφ της σεζόν 2007-08 μια συνάντηση ανάμεσα στην ΚΕΔ και τους προπονητές και ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε πει: «Η διαιτησία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αυτό οφείλω να το ξεκαθαρίσω. Μεταξύ των προπονητών υπάρχει μεγάλη πίεση και ανταγωνισμός, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στους διαιτητές. Για αυτό κι έχω να κάνω δύο προτάσεις: πρώτον στην Αμερική οι διαιτητές σφυρίζουν και στις προπονήσεις των ομάδων κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν την τεχνική των παικτών, αλλά και επιτρέπει τις ομάδες να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί τους.

Υπάρχουν ομάδες που ξέρουν να παίζουν με τις λεπτομέρειες και τους κανόνες και φημίζεται για την ικανότητα του στο μισό γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες που ξέρουν να παίζουν με διαφορετικά κριτήρια, ενώ κι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να επηρεάσει τους νεότερους διαιτητές. Οι υπόλοιποι προσπαθούμε να παλέψουμε με τις δυνάμεις που έχουμε, να παίξουμε με άξονα την ταχύτητα και να προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε πέρα με τους λίγους παίκτες που έχουμε με συγκεκριμένες αμυντικές και επιθετικές τακτικές».

Αυτά είχε πει τότε ως ουδέτερος. Τώρα, αναγκαστικά άλλαξε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags