Facebook Pixel Τι "φοβίζει" Ερνέστο και Ζεσουάλδο
| 2011-02-17 00:19:00

Τι "φοβίζει" Ερνέστο και Ζεσουάλδο

Τι "φοβίζει" Ερνέστο και Ζεσουάλδο

Το μεγάλο ντέρμπι, το οποίο σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού θα κρίνει και τον τίτλο, πλησιάζει και το θερμόμετρο στα δύο στρατόπεδα ανεβαίνει. Ο sportdog ...κατασκοπεύει και αποκαλύπτει!

Ο σκύλος φούλαρε τις... μηχανές της «κατασκοπείας» του σε Ρέντη και Παιανία και σας παρουσιάζει τι συζητιέται περισσότερο στα "κάστρα" των δύο "μονομάχων" του Σαββάτου και αφορά τον αντίπαλο...

Στο Ρέντη αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι αναμφίβολα η "εξολόθρευση" του Σισέ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει εντατικά μαθήματα στους αμυντικούς του και ειδικά στον Αβραάμ, για το πώς πρέπει να κινηθεί για να μη χάσει τον Γάλλο σε κάποια κόντρα από αυτές τις οποίες συνηθίζουν να ψάχνουν οι πράσινοι. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Ισπανού και πιστεύει ότι θα έχει καταφέρει μεγάλο πλήγμα στον αντίπαλο προπονητή αν τον εξουδετερώσει ή, έστω, αν τον περιορίσει.

Στην Παιανία, από την άλλη, αυτά που θέλει να ελέγξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο ρυθμός και ο Ιμπαγάσα. Ο Πορτογάλος θέλει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο, γιατί γνωρίζει ότι οι παίκτες του δεν θα αντέξουν σε φρενήρη ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Το μεγάλο αγκάθι για τον Φερέιρα ακούει στο όνομα Αριέλ Ιμπαγάσα. Το "μυαλό" των ερυθρολεύκων στον αγωνιστικό χώρο είναι το μεγάλο του πρόβλημα και θα ακολουθήσει τακτική αλά... Χάβος για να τον εξουδετερώσει. Ασφυκτική πίεση για να ξοδέψει γρήγορα τις δυνάμεις του, σε συνδυασμό με διπλομαρκαρίσματα στον Αργεντινό, είναι η λύση.

Μένει να δούμε ποιός θα πετύχει στην αποστολή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags