Facebook Pixel Διαψεύσεις και φούμαρα...
| 2012-06-03 23:14:00

Διαψεύσεις και φούμαρα...

Διαψεύσεις και φούμαρα...

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τον Γιαννιώτα και τον Ολυμπιακό. Φήμες για συμφωνία, πληροφορίες για ενδιαφέρον και άλλα πολλά διαβάζουμε, όπως και διαψεύσεις από την πλευρά του παίκτη.

Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος ο Γιάννης Γιαννιώτας λέει πως δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, όμως, όλα τα άλλα που βγαίνουν προς τα έξω από διαρροές, είναι για να γελάει ο κόσμος. Διέρρευσε, για παράδειγμα, ότι "ο Γιαννιώτας είναι Αρειανός και πάει και σε συνδέσμους οργανωμένων". Το πιάσατε το υπονοούμενο; Κάποιοι ισχυρίζονται, δηλαδή, ότι δεν θα κάνει το άλμα στην καριέρα του ως επαγγελματίας, επειδή ως πιτσιρικάς υποστήριζε την ομάδα που τον ανέδειξε.

Λένε, επίσης, πως "το σκέφτεται να μείνει επειδή θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στον Άρη, ενώ στον Ολυμπιακό όχι". Μα για έναν νεαρό παίκτη, αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση στην καριέρα του. Να δείξει την αξία του και να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στην ενδεκάδα ενός μεγάλου συλλόγου, να "φανεί" σε διοργανώσεις όπως το Champions League κτλ.

Αυτά, λοιπόν, που βγαίνουν προς τα έξω ...τάχα από το περιβάλλον του παίκτη, είναι μόνο για λαϊκή κατανάλωση. Δεν λέμε πως κατ΄ ανάγκην ο Γιαννιώτας θα πάει από φέτος στον Ολυμπιακό (άλλωστε, μην ξεχνάμε το περσινό παράδειγμα του Τάτου, που δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε και σε άλλες περιπτώσεις), ωστόσο υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Το εξής ένα: ο Γιαννιώτας έχει ρήτρα αποδέσμευσης ...150.000 ευρώ. Με 150 χιλιαρικάκια φεύγει ...χθες και δεν ρωτάει κανέναν. Και πάει σε ομάδα που θα του εξασφαλίζει την αμοιβή του και θα του δίνει μεγαλύτερη προοπτική για την καριέρα του. Απλό;

Τόσο απλό που αρκετοί το έχουν πάρει χαμπάρι μέσα στον Άρη και επεξεργάζονται ήδη ένα σαφώς πιο καλό σενάριο. Να "ψήσουν" τον Αρειανό Γιαννιώτα, για το καλό της αγαπημένης του ομάδας, να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του (το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014) με αυξημένη ρήτρα αποδέσμευσης. Ώστε αν ο Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα αποφασίσει πως τον θέλει εδώ και τώρα, να πάρει και ο Άρης το κατιτίς του και όχι μόνο 150 χιλιαρικάκια.

Πιο λογικό ακούγεται αυτό από τα φούμαρα περί λατρείας για τον Άρη και φόβων ότι δεν θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags