Facebook Pixel Ενθουσιασμός με Χάρις
| 2012-09-14 21:53:00

Ενθουσιασμός με Χάρις

Ενθουσιασμός με Χάρις

Περίπου 20 λεπτά έμεινε στα Σπάτα ο Κιθ Χάρις με τον Δημήτρη Βιντιάδη και η αλήθεια είναι ότι ο Άγγλός επιχειρηματίες… κέρδισε τους πάντες.

Με το χαμόγελο στα χείλη συνέχεια ο Χάρις και αρκετά ευδιάθετος, έδειξε ότι παρότι έχει ιστορικό με μεγάλα deal με τεράστιους επιχειρηματίες, είναι αρκετά κοινωνικός και «ανοιχτός» άνθρωπος.
Ο Χάρις μάλιστα είδε για περίπου 10 λεπτά την προπόνηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Βιντιάδη και ρωτούσε πόσοι είναι οι παίκτες του ρόστερ, τα μέλη του προπονητικού τιμ, οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές, και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Επίσης ζήτησε να μάθει τον μέσο όρο της ηλικίας των παικτών της ΑΕΚ.
Ο Χάρις λίγο αργότερα γνώρισε και τους Μαύρο, Τσιάρτα, Κωστή, ενώ ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του προπονητικού. Πήγε στα αποδυτήρια, είδε το γυμναστήριο, τα γραφεία, ενώ έφτασε και στην τροπαιοθήκη όπου έμεινε εντυπωσιασμένος από τα πολλά τρόπαια. Εκεί του τόνισαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι αρκετά λείπουν και προσπάθησαν να εξηγήσουν και το πώς χάθηκαν…
Μάλιστα, μπορεί να υπήρχε (βάσει δημοσιευμάτων) η σκέψη για αλλαγή προπονητικού κέντρου από τους Χάρις – Βιντιάδη, ωστόσο αμφότεροι έδειξαν ότι έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από όσα είδαν με τα μάτια τους σήμερα στα Σπάτα.

ΠΗΓΗ: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags