Facebook Pixel «Το… απόλυτο μίσος στο ΠΑΟ – Ολυμπιακός»!
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-15 10:16:00

«Το… απόλυτο μίσος στο ΠΑΟ – Ολυμπιακός»!

«Το… απόλυτο μίσος στο ΠΑΟ – Ολυμπιακός»!

Ποιο ντέρμπι τώρα στο ΚΠΡ – Τσέλσι, αναρωτιέται ο Τζιμπρίλ Σισέ και δηλώνει στους Άγγλους, πως σαν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του! Μάλλον για κακό όμως το λέει ο πρώην άσος του «τριφυλλιού»…
 

«Έχω ζήσει πολύ χειρότερα. Μην με παρεξηγήσετε, η αντιπαλότητα ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι είναι πολύ δυνατή. Είναι τοπικοί αντίπαλοι. Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς, μεγαλύτερο από τα περισσότερα. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τους παίκτες και τους οπαδούς. Αλλά σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει έχουν μεγάλα τοπικά ντέρμπι και όταν μιλάμε για κακή συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου, αυτό δεν είναι από τα χειρότερα», δήλωσε στη «Sun» ερωτηθείς να σχολιάσει το ντέρμπι της ΚΠΡ με την Τσέλσι.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην Ελλάδα: «Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι πολύ έντονα. Την εβδομάδα που προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, οι οπαδοί έρχονταν στις προπονήσεις, είχαν συναντήσεις με τους παίκτες και μας έλεγαν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι γι’ αυτούς και γιατί έπρεπε να νικήσουμε. Η πίεση στους ποδοσφαιριστές ήταν τεράστια και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Εκείνο το ντέρμπι είχε πολύ παραπάνω ένταση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι δεν έχει σημασία το ΚΠΡ-Τσέλσι, είναι τεράστιο ματς και μεγάλο ντέρμπι. Όμως το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο, πρόκειται για ματς απόλυτου μίσους. Οι παίκτες ακούν τα πάντα από την εξέδρα, ακόμα και ρατσιστικές φράσεις. Δεν υπάρχουν όρια και αυτό δεν είναι ωραίο. Στην Αγγλία αντίθετα δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ο κόσμος εδώ αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει θέση ο ρατσισμός ούτε εντός ούτε εκτός αγωνιστικού χώρου, και αυτό είναι πολύ θετικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags