Facebook Pixel Ακόμα και οι Duracell κάποια στιγμή αδειάζουν...
| 2012-09-15 15:30:00

Ακόμα και οι Duracell κάποια στιγμή αδειάζουν...

Ακόμα και οι Duracell κάποια στιγμή αδειάζουν...

Σίγουρος για τις δυνάμεις που θα έχει ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν είναι ο Ζαρντίμ, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται μήπως υπερβάλλει λίγο ο Πορτογάλος.

Όχι πως δεν έκανε καλή δουλειά στην προετοιμασία ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" και το τιμ του. Όσοι παρακολούθησαν από κοντά το καλοκαίρι την ομάδα, άλλωστε, έχουν να το λένε. Απλώς κάπου ακούγεται παράξενο να λέει ένας προπονητής από την αρχή της σεζόν, από τα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, πως η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα με τις δυνάμεις και τις αντοχές της.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που υπάρχουν σημαντικοί παίκτες, που θεωρούνται βασικοί δηλαδή και βρίσκονται σε μία ηλικία που δεν τους επιτρέπει να βγάζουν συνεχόμενα 90λεπτα. Από τον Ιμπαγάσα μέχρι τον Μοντεστό και τον Κοντρέρας. Ενώ υπάρχει και ο Κάρολ που βρίσκεται σε μία ηλικία που θέλει προσοχή, αλλά και ποδοσφαιριστές που εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες, λόγω της ...μοναδικότητάς τους. Όπως ο Ντιακιτέ, που είναι το μοναδικό "εξάρι" που έχει στο ρόστερ του Ολυμπιακός. Μπορεί να βγάλει 40-45 παιχνίδια μέσα στη σεζόν;

Πάντως, ο Ζαρντίμ πιστεύει στη δουλειά που έκανε και να είναι σίγουρος για την ομάδα του. Θεωρεί πως η ίδια 11άδα μπορεί να παίζει "κολλητά" παιχνίδια. Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό σε τέσσερα-πέντε σερί ματς, για να δούμε αν δίκιο ο άνθρωπος.

"Βάθος", πάντως, ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του. Και σίγουρα ο Ζαρντίμ, εκτός από μια ομάδα με σούπερ δυνάμεις προκειμένου να παίζει η ίδια 11άδα σε σερί αριθμό παιχνιδιών, θα έχει φροντίσει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του για να παίρνει το 100% ανά πάσα στιγμή από όποιον του ζητήσει να παίξει...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags