Facebook Pixel "Kαυτά" σπιρούνια!
| 2012-09-16 20:17:00

"Kαυτά" σπιρούνια!

"Kαυτά" σπιρούνια!

Στην καλύτερη εμφάνιση της εποχής Βίλας-Μπόας, η σούπερ επιθετική Τότεναμ πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της, περνώντας σα σίφουνας (3-1) από τη Ρέντινγκ.

Επιτέλους νίκη! Επειτα από την τόση κριτική που έχει δεχτεί ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ήταν αναμενόμενο να χαρεί τόσο πολύ στο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός (71') δέχτηκε την παράλληλη από τον Γουόκερ που είχε κάνει πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά, και με πλασέ έκανε το 2-0. Τότε ο Πορτογάλος τεχνικός πετάχτηκε από τον πάγκο και ξέσπασε την πίεση που αισθανόταν. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Τότεναμ μετρούσε μέχρι πριν την επίσκεψη της στο «Μαντζέσκι» δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Κόντρα στη Ρέντινγκ όμως όχι απλά νίκησε εύκολα (3-1), αλλά θα μπορούσε να έχει σκοράρει ακόμα και μισή ντουζίνα γκολ. Οι Λονδρέζοι έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους με το νέο προπονητή και πανηγύρισαν μόλις για 2η φορά (από πέρσι) στις 12 τελευταίες εξόδους τους. Τα Σπιρούνια είχαν πολλούς πρωταγωνιστές. Βερτόγκεν και Γκαλάς δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν ούτε φάση μέχρι το 90', όταν στη μοναδική καλή στιγμή τους, έκανα το 3-1 με τον Ρόμπσον-Κανού. Τα πλάγια μπακ και κυρίως ο Γουόκερ από δεξιά αλώνιζαν στις πλευρές και ο Σίγκουρντσον (στο Α' μέρος) πίσω από τον φορ, έραβε.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags