Facebook Pixel «Καλό ματς, χωρίς επεισόδια...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-17 19:39:00

«Καλό ματς, χωρίς επεισόδια...»

«Καλό ματς, χωρίς επεισόδια...»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης», έστω και ως αντίπαλος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Ωστόσο, εξαιτίας της εμπειρίας του από τα ελληνικά γήπεδα, ευχήθηκε να μην έχουμε επεισόδια την Τρίτη...

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος.

Για τον όμιλο: «Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό εάν γινόταν».

Για τη Σάλκε: «Δεν δεχθήκαμε γκολ. Σε κάποια ματς δέχεσαι γκολ. Σε άλλα όχι. Έχουμε επτά πόντους στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι».

Για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του, υπογράμμισε: «Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αγωνίζομαι και στην Εθνική μαζί τους. Παίζαμε μαζί. Ναι μιλάμε διαρκώς».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη. Υποστηρίζουν την ομάδα τους. Είναι δίπλα τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα εκείνοι θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags