Facebook Pixel ''Είδα το λάθος του Ολυμπιακού και σκόραρα''
| 2012-09-19 17:37:00

''Είδα το λάθος του Ολυμπιακού και σκόραρα''

''Είδα το λάθος του Ολυμπιακού και σκόραρα''

Ο Φώτης Γεωργίου μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό, τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια αλλά και για το πώς περνάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, τους στόχους και τις εκτιμήσεις του για το πρωτάθλημα και τους φιλάθλους μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Πως είδες την ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό…και πως αισθάνθηκες σκοράροντας στην άμυνα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για μας τους ίδιους. Αποδώσαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Ο οποιοσδήποτε πετύχαινε γκολ στον Ολυμπιακό φυσικά και θα αισθανόταν όμορφα .Έτυχε και το πέτυχα εγώ, αλλά θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν πετυχαίναμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Περιεγραψέ τις σκέψεις σου στη φάση του γκολ

Παρακολούθησα την φάση και την «κυνήγησα» γιατί πίστεψα εκείνη την στιγμή ότι θα γίνει το λάθος και έτσι κατάφερα τελικά να σκοράρω.

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός και αυτή την σεζόν θα είναι ο πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας βέβαια υπ΄ όψιν και τις συνθήκες που επικρατούν στο φετινό Ελληνικό πρωτάθλημα, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και σίγουρα θα είναι ο σημαντικότερος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχει στις τάξεις του και φέτος ποδοσφαιριστές που είναι από τους καλύτερους που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι και αυτή την χρονιά το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Πως βλέπεις τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια

Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι . Εμείς θα πάμε , όπως σε όλους άλλωστε τους αγώνες, να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε

Πως περνάς στα Γιάννινα και στην ομάδα;

Μου αρέσει η ζωή στα Γιάννινα που είναι μια καταπληκτική πόλη, με πολύ καλούς ανθρώπους που όλοι τους ασχολούνται με την ομάδα και την αγαπούν πολύ.

Στον ΠΑΣ είμαι καλά. Το κλίμα που επικρατεί είναι άριστο. Όλοι, ο πρόεδρος, οι προπονητές μας, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες, είμαστε μια οικογένεια . Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα κι έτσι αφοσιωνόμαστε μόνο σε ότι αφορά την ομάδα και το πώς θα πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο ΠΑΣ μπορεί να κοιτάζει πάντα «ψηλά»;

Στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ μπορεί να πρωταγωνιστήσει, εφόσον δεν υστερούμε σε τίποτε σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στην συνέχεια

Οι προσωπικοί σου στόχοι την χρονιά που έρχεται ποιοι είναι;

Σκοπός μου είναι να δίνω πάντα το καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της.

Κι ένα μήνυμα για τους φιλάθλους μας .

Οι φίλαθλοι αγαπούν με μοναδικό πάθος τον ΠΑΣ .Τους θέλουμε πάντα κοντά μας, γιατί από αυτούς παίρνουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και σιγουριά. Εμείς να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθούμε για ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους και υπερήφανους για την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags