Facebook Pixel "Θα προπονώ μέχρι τα... 70"!
| 2012-09-25 19:18:00

"Θα προπονώ μέχρι τα... 70"!

"Θα προπονώ μέχρι τα... 70"!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη στο Sky Sports μας... "απείλησε" οτι θα κάθεται στους πάγκους μέχρι τα 70 του, με αφορμή το γεγονός πως τον Ιανουάριο γίνεται 50 ετών...

«Καταλαβαίνω γιατί (σ.σ. ο Φέργκιουσον) μένει στη δουλειά σε αυτή την ηλικία και νομίζω ότι θα κάνω το ίδιο» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ.

«Αγαπάω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει που είμαι προπονητής και νιώθω νέος ακόμη. Εχω πολλά να ζήσω» πρόσθεσε ο Μουρίνιο, που κλείνει τα 50 τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Ψυχολογικά η ηλικία των 50 ίσως να έχει αρνητική επίδραση σε αρκετούς ανθρώπους, διότι σκέφτονται ότι τα χρόνια περνούν πολύ-πολύ γρήγορα και η ζωή καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ μικρή. Είναι ένα νούμερο που εμένα με κάνει να κοιτάζω πίσω, αλλά ταυτόχρονα να βλέπω και μπροστά. Είμαι ευτυχισμένος διότι θεωρώ ότι όσα έχω πετύχει είναι απίστευτα. Την ίδια στιγμή κοιτάζω μπροστά και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ, με περισσότερη πείρα και σκέφτομαι ότι είμαι ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας μου» συμπλήρωσε ο "Special One".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags