Facebook Pixel "Δεν υπάρχει αγωνιστικά η ΑΕΚ!"
| 2012-09-30 23:50:00

"Δεν υπάρχει αγωνιστικά η ΑΕΚ!"

"Δεν υπάρχει αγωνιστικά η ΑΕΚ!"

Εγκληματική χαρακτήρισε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τη διάλυση του ρόστερ της ΑΕΚ το καλοκαίρι, ενώ τόνισε ότι θα στηριχθεί ο Αναστασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηχρήστου στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΪ:

«Όποιος και να ήταν δεν θα μπορούσε σταθεί στην θέση του. Όταν έχεις την ΑΕΚ τελευταία με ένα βαθμό φεύγεις. Τέλος. Παρότι είναι ο τελευταίος που φταίει. Με την ΑΕΚ τελευταία και ο Μουρίνιο πρέπει να φύγει…

Δεν ξέρω αν ξεκάθαρα τοποθετήθηκε ο Μαύρος για το αν φύγει. Πικράθηκε για την απομάκρυνση Βλάχου, αλλά μακάρι να το σκεφτεί ξανά. Είναι σύμβολο για την ΑΕΚ ο Μαύρος. Είναι συμβολική η θέση του, όχι τόσο ουσιαστική. Του το έχω πει και από κοντά μία φορά στο μαγαζί του και μία στα Σπάτα, ότι αν δεν βρει ανθρώπους με λεφτά είναι δύσκολό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ας έρθουν τα χρήματα από τους επενδυτές και βλέπουμε. Ο κόσμος δικαιολογημένα δεν πιστεύει τίποτα. Πιστεύει μόνο αν δει. Μόνο με τον κόσμο στο γήπεδο μπορεί να ζήσει η ΑΕΚ, το έχω ξαναπεί. Αν δεν γίνει και τώρα κάτι με τους επενδυτές δεν ξέρω… Σε δύο μήνες θα δούμε μπροστά μας το φάσμα της πτώχευσης.

Ο Αναστασιάδης είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Εμείς θα στηρίξουμε όποιος και αν είναι. Τώρα πρέπει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά.

Μπορεί να παίζουν αυτοί οι παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά σύντομα αλλάζουν όλα. Σε δύο χρόνια δεν ξέρουμε πως θα είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα με κάθε τρόπο το Σάββατο. Πρέπει να τους κερδίσουμε όλους παντού.

Ας αναστηθεί η ΑΕΚ. Δεν υπάρχουμε αγωνιστικά το βλέπετε. Από το 2008 ξεκίνησε όλα αυτά… Εκεί που πήραμε το πρωτάθλημα και το χάσαμε στα χαρτιά. Όπως σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γκρέμισμα του γηπέδου το οποίο θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

Για Μόρα, Μάντζιο, Κουτσιανικούλη αν είχαν έρθει θα ήμασταν καλύτερα και πιο ψηλά. Πήραμε Κατσικοκέρη – Φουρτάδο όμως. Αυτά είναι επιμέρους προβλήματα.

Είναι βαριά και ασήκωτα τα προβλήματα της ΑΕΚ. Όπως όταν έδωσε ο Παππάς τις μετοχές του σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος. Και το παραδέχθηκαν μετά.

Ο Μαύρος πικράθηκε από το Δ.Σ. για την αποχώρηση Βλάχου. Όταν συναντηθήκαμε ήθελε 40.000 διαρκείας και μιλάγαμε για 7 εκατ. Ευρώ. Είχε πει αν δεν έχει διαρκείας θα έφευγε. Δεν στηρίχθηκε από ανθρώπους με λεφτά. Ήταν μόνος του. Χάναμε καλές μεταγραφές για λίγα χρήματα. Με τρεις καλούς παίκτες θα μπορούσε να ήταν τρίτη η ΑΕΚ. Έγινε εγκληματική διάλυση της ομάδας το καλοκαίρι.

Μας κατηγορούν γιατί επεμβαίνουμε. Όταν δεν κάνουμε τίποτε, μας λένε ότι δεν κάνουμε τίποτα γιατί τα παίρνουμε. Η φαρσοκωμωδία των τελευταίων Γ.Σ. με τους μικρομετόχους πρέπει να σταματήσει. Να έρθει ένας να πάρει το 51% να τελειώνουμε. Τέλος το μοντέλο των διαχειριστών, απέτυχε πλήρως».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags