Facebook Pixel «Θέλουμε ομόνοια, όποιος δεν μπορεί... αποχωρεί»
| 2012-10-11 21:53:00

«Θέλουμε ομόνοια, όποιος δεν μπορεί... αποχωρεί»

«Θέλουμε ομόνοια, όποιος δεν μπορεί... αποχωρεί»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με ανακοίνωσή τους τοποθετήθηκαν σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα και πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ του νυν προέδρου.

Η ανακοίνωση που υπογράφουν δύο σύνδεσμοι:

Οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ Κρήτες 4 Θ.Π. και Snakes-4 Heraklion Club τρεις μέρες τώρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα και αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.

Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον Μάνθο Πουλινάκη κινείται προς την σωστή κατεύθυνση βγάζοντας εις πέρας δύσκολες και σοβαρές υποθέσεις που χρόνια τώρα απειλούσαν την ομάδα, με γνώμονα πάντα την σταδιακή εξυγίανση της.

Τυχόν προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών του Δ.Σ. που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας πρέπει να μείνουν έξω από αυτήν.

Η ομάδα αυτή την δύσκολη περίοδο έχει ανάγκη από ΟΜΟΝΟΙΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ , όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα παραπάνω καλό θα ήταν να αποχωρήσει.

Έχουμε περάσει πολλά ,έχουμε ανοίξει μέτωπα παντού πάντα για το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας ,για αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του εις βάρος της ομάδας μας…..

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags