Facebook Pixel «Μόνο ο κόσμος είναι δίπλα μας...»
| 2012-10-26 17:53:00

«Μόνο ο κόσμος είναι δίπλα μας...»

«Μόνο ο κόσμος είναι δίπλα μας...»

Ο Χρήστος Αρκούδας τόνισε με νόημα πως πλέον μόνο οι φίλαθλοι είναι δίπλα στην ΑΕΚ και ζήτησε την παρουσία τους στον κρίσιμο αγώνα με τον Πλατανιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην διαφορά ψυχολογίας που υπάρχει μετά την έλευση του Έβαλντ Λίνεν, αλλά και τον... σωστό δρόμο που θα πάρει η Ένωση μετά την πρώτη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Ο Αρκούδας αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι η Ένωση δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει την πρώτη της νίκη:

"Μας έχει επηρεάσει ψυχολογικά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε πάρει την πρώτη νίκη. Πρέπει να "ανέβουμε" γιατί η ψυχολογία μας είναι πεσμένη, αλλά πιστεύω ότι σ' αυτό το ματς θα κάνουμε την αρχή, θα πάρουμε την πολυπόθητη νίκη και όλα θα πάρουν το δρόμο τους".

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει και οι δύο προπονητές που έχουν βρεθεί φέτος στον πάγκο της ομάδας:

"Με γεμίζει ευθύνες και μου ανεβάζει την ψυχολογία όταν και οι δύο προπονητές με εμπιστεύονται. Προσπαθώ κι εγώ μέσα στο γήπεδο να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Με τις εμφανίσεις μου να πάρουν κι αυτοί ό, τι καλύτερο από μένα".

Σε ότι αφορά στην αλλαγή προπονητή, ο Χρηστος Αρκούδας δεν έκρυψε ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, αλλά και οι απαιτήσεις απ' τους παίκτες:

"Βλέπω ότι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι καλύτερα ψυχολογικά. Ο νέος προπονητής μας ζητάει άλλα πράγματα, τα οποία προσπαθούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο, για να ακολουθήσουμε το πλάνο που μας ζητάει".

Για τον Πλατανιά τόνισε:

Είναι μεν ένα ματς όπως όλα τα άλλα, αλλά αφού βρισκόμαστε σ' αυτή τη βαθμολογική θέση, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη, για να "ανέβουμε" τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά", ενώ έκανε λόγο και για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές στα μέσα της βδομάδας:

"Μόνο ο κόσμος είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πολύ γιατί δίνει το παρών παντού. Θα θέλαμε σ' αυτό το ματς, το οποίο χαρακτηρίζεται σαν τελικός, να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι για να πάρουμε τη νίκη, με την οποία θα χαρούμε όλοι μαζί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags