Facebook Pixel Όλο το ...χωριό στο μπουθ!
| 2012-10-29 21:39:00

Όλο το ...χωριό στο μπουθ!

Όλο το ...χωριό στο μπουθ!

Στο μπουθ που φιλοξενήθηκαν οι άνθρωποι του Πλατανιά σημειώθηκε ίσως η πιο πολυάριθμη άφιξη φιλοξενούμενων στους αγώνες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...

Για την ΑΕΚ ο αγώνας απέναντι στον Πλατανιά ήταν ...ζωής και θανάτου γιατί ήθελε πάση θυσία να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Για τους Κρητικούς το ματς ήταν καθοριστικής σημασίας γιατί έπαιζαν για πρώτη φορά σε μεγάλο γήπεδο. Και όπως είναι λογικό συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Έτσι, στο μπουθ των φιλοξενουμένων που βρίσκεται πάνω από τα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ υπήρξε μία σχετική ...πολυκοσμία. 26 άνθρωποι του Πλατανιά έδωσαν το «παρών», βγάζοντας συνέχεια φωτογραφίες τη στέγη Καλατράβα και η αλήθεια είναι πως το στάδιο τους προκάλεσε εντύπωση. Οι Κρητικοί, πάντως, είναι από τους πιο ...ήσυχους φιλοξενούμενους που έχουν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια.

Δεν εκδηλώθηκαν σε κανένα σημείο του ματς ενώ προς το τέλος του ματς, όταν ο Αναστασάκος προσπάθησε να εκμαιεύσει ένα πέναλτι, ορισμένοι εξ αυτών τα έβαλαν με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους... Fair Play!

ΠΗΓΗ: aekvoice.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags