Facebook Pixel «Εμείς το συζητάμε»
| 2012-11-03 20:34:00

«Εμείς το συζητάμε»

«Εμείς το συζητάμε»

Ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, ξεκαθαρίζει πως ο Αργεντινός θα περιμένει την πρόταση του «τριφυλλιού». Ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον διακανονισμό.


Μπορεί το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2014, μπορεί το μόνο που τον απασχολεί να είναι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο, το μέλλον του Αργεντινού ήρθε στο προσκήνιο, καθώς φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Ο Σεμπάστιαν Λέτο καθημερινά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, την Κυριακή αναχωρεί εκ νέου για την Μπολόνια αλλά είναι λογικό ο κόσμος του Παναθηναϊκού να ανησυχεί για το μέλλον ενός από τους λίγους ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το «πράσινο» ρόστερ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του «Σέμπα», Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως καμία απόφαση φυγής δεν έχει πάρει ο πελάτης του ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτός να συζητήσει κάθε πρόταση ανανέωσης από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν όλα αυτά. Ο Σεμπάστιαν έχει ακόμη συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή, το μόνο που τον απασχολεί είναι το πότε θα γυρίσει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους και να κάνει μια νέα αρχή στη καριέρα του, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει» είπε αρχικά ο Κοσεντίνο και συνέχισε:

Διαβάστε τις υπόλοιπες δηλώσεις στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags