Facebook Pixel Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση και στα… μεγαλεία!
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-09 03:00:00

Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση και στα… μεγαλεία!

Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση και στα… μεγαλεία!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Λάτσιο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα περασμένα μεγαλεία και στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έλειψαν οι Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε και ο Τοτσέ. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα, είναι νέα και χρειάζεται και υπομονή και ψυχραιμία από όλους.

Έχουμε ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, όμως πρέπει να σταματήσουν να έρχονται οι τραυματισμοί. Στόχος μου είναι να ξανάρθουν τα παλιά μεγαλεία, όμως αυτό απαιτεί χρήμα και χρόνο. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα να βγάλουμε καινούργιους παίκτες, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, χρειάζεται να κάνουν υπομονή όλοι οι οπαδοί.

Πρέπει πρώτα να μειώσουμε το κόστος του ΟΑΚΑ, που αποτελεί οικονομική «αιμορραγία» για μας και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο της Λεωφόρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags