Facebook Pixel Ποιοι είναι οι πιστωτές της ΑΕΚ
| 2012-11-09 23:36:00

Ποιοι είναι οι πιστωτές της ΑΕΚ

Ποιοι είναι οι πιστωτές της ΑΕΚ

Οι τρεις κατηγορίες των πιστωτών που οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΚ χρήματα και θα προσπαθήσει να μειώσει ο Δημήτρης Βιντιάδης με το «όπλο» της ρευστότητας.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης μέσω της σημερινής επίσημης τοποθέτησης του ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν επαφές με τους πιστωτές της ΑΕΚ για διαπραγματεύσεις εξόφλησης τους. Ο υποψήφιος επενδυτής της Ένωσης στοχεύει εμφανώς σε μείωση του ποσού οφειλής με «όπλο» την ρευστότητα που διαθέτει ώστε να καταφέρει να δώσει περισσότερα χρήματα για την ομάδα και τα λιγότερα δυνατά προς τους πιστωτές.

Οι πιστωτές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ σε αυτούς (σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται τα χρέη προς το Δημόσιο που είναι περίπου 22 εκατ. ευρώ). Προς πρώην προπονητές και ποδοσφαιριστές η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οφείλει 3,8 εκατ. ευρώ, προς προμηθευτές 1,8 εκατ. ευρώ και προς μάνατζερ και ομάδες 1,5 εκατ. ευρώ.
Στον τομέα των διαπραγματεύσεων (κατόπιν συνεννόησης) θα έχει μεγάλο ρόλο ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ προς πιστωτές με μεγάλες οφειλές αναμένεται να αναλάβει δράση και ο ίδιος ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Ο Βιντιάδης ποντάρει πολλά στην ρευστότητα που διαθέτει για να μειωθεί το κόστος προς τους πιστωτές και έτσι να γίνει και το τελευταίο βήμα πριν μπει οριστικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ ως νέος ιδιοκτήτης της.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags