Facebook Pixel Ξέχασε την Ίντερ με εξάρα και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-11 00:35:00

Ξέχασε την Ίντερ με εξάρα και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέχασε την Ίντερ με εξάρα και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον καλύτερο τρόπο για να ξεχάσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ίντερ βρήκε η Γιουβέντους, η οποία... ξέσπασε στην Πεσκάρα! Τη νίκη 6-1 εκτός έδρας με υπέροχα γκολ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξαν το σκορ με τον Βιντάλ μόλις στο 9', ενώ ο Κουαλιαρέλα έκανε το 2-0 στο 22'. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο 25' μείωσαν σε 2-1 με τον Κασιόνε. Το γκολ αυτό όμως ήταν... λάθος κίνηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι θύμωσαν και τους τιμώρησαν!

Ο Ασαμόα στο 30' με υπέροχο ψαλιδάκι έκανε το 3-1, ο Τζιοβίνκο στο 38' το 4-1, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Κουλιαρέλα στις καθυστερήσεις για το 5-1!

Το δεύτερο ημίχρονο όμως, ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με τον Κουαλιαρέλα να βρίσκει δίχτυα και να κάνει χατ τρικ με ένα φοβερό ψαλιδάκι, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1! Κάπου εκεί η Γιούβε πάτησε φρένο και σταμάτησε να σκοράρει, με αποτέλεσμα αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Περέν, Κόσιτς, Μποκέτι, Καπουάνο (46’ Καπράρι), Ζανόν, Νίλσεν, Κιντέρο, Κασκιόνε, Μοντεστό, Γιόνατας (54’ Βάις), Αμπρουσκάτο (65’ Βούκουσιτς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (65΄Μαρόνε), Ίσλα (59’ Παντόιν), Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Ασαμόα, Τζιοβίνκο, Κουλιαρέλα (68’ Μπέντνερ)




szólj hozzá: Pescara vs Juventus 0:1 Arturo Vidal


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 0:2 Quagliarella


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:2 Cascione


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:3 Asamoah


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:4 Giovinco


szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:5 Quagliarella
szólj hozzá: Pescara vs Juventus 1:6 Quagliarella

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags