Facebook Pixel Ο "Μέσι" της Αγγλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-11-13 14:43:00

Ο "Μέσι" της Αγγλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "Μέσι" της Αγγλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουίλφριντ Ζαχά, το σπάνιο ταλέντο της Κρίσταλ Πάλας, που ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με την Αγγλία και δηλώνει ότι μόνο ο Μέσι με τον Κρ. Ρονάλντο είναι καλύτεροί του!

Ο Ρόι Χόντζον κάλεσε τον νεαρό παίκτης της Πάλας στην Εθνική Αγγλίας λίγα εικοσιτετράωρα πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του.

«Ήταν ευθύς, ταλαντούχος και συγκεντρωμένος, δείχνει πολύ καλή περίπτωση», δήλωσε ο Λέον Όσμαν της΄Εβερτον που επίσης κλήθηκε στην Εθνική. «Ήταν φανταστικός, με εντυπωσίασε το πόσο καλός ήταν», συμπλήρωνε ο Ντάνιελ Στάριντζ της Τσέλσι μετά την πρώτη του προπόνηση.

Ο νεαρός από την Ακτή Ελεφαντοστού κλέβει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του και ήδη αποτελεί... πρώτο θέμα στο Νησί. Πέρυσι, η ομάδα του αρνήθηκε πρόταση τριών εκατομμυρίων από την Στόουκ και τη Γουίγκαν.
 
Τον Αύγουστο απέρριψε πρόταση έξι εκατομμυρίων της νεοφώτιστης στην Πρέμιερ Λιγκ Ρέντινγκ.Η Άρσεναλ, η Μάντσεσρερ Σίτι και η Τότεναμ ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για την απόκτησή του και κατά τα φαινόμενα, αν μάλιστα δείξει πράγματα και με την Εθνική, από τον Ιανουάριο ίσως χρειαστεί να ετοιμάσει ...βαλίτσες.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags