Facebook Pixel Το έχει βάλει σκοπό να γίνει ...λαγός;
| 2012-11-13 18:33:00

Το έχει βάλει σκοπό να γίνει ...λαγός;

Το έχει βάλει σκοπό να γίνει ...λαγός;

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα και στην Παιανία οι παλιές καραβάνες έχουν αρχίσει να συγκρίνουν την ομάδα του με την αντίστοιχη του Ζάετς, το 1997!

Όσοι είναι από 25 ετών και πάνω, θα θυμούνται σίγουρα την ομάδα του 1996-97, όταν με προπονητή τον Βέλιμιρ Ζάετς ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις χειρότερες σεζόν. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Ο "λαγός", βέβαια, δεν είχε την απόλυτη ευθύνη, καθώς ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περιόδου, μετά την αποχώρηση του Ρότσα. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της. Για την ακρίβεια, επί των ημερών του ο Παναθηναϊκός έγινε ακόμα χειρότερος. Ειδικά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Παπουτσέλη διαιτητή, οι "πράσινοι" κατάρρευσαν αγωνιστικά.

Θα πει κάποιος σήμερα πως ο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, βρίσκεται τρίτη χρονιά στην ομάδα και το φετινό ρόστερ είναι δική του επιλογή. Μα αυτό είναι ένα ακόμα μείον του Πορτογάλου, που φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να μείνει η φετινή σεζόν στη μνήμη των φίλων του συλλόγου για περισσότερα χρόνια από ότι η αντίστοιχη του Ζάετς.

Τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Αλαφούζος το πήρε επιτέλους απόφαση να τον αποδεσμεύσει από το "τριφύλλι", ωστόσο ο ίδιος ο πρόεδρος, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, είπε πως τον στηρίζει. Ξανά! Επιβεβαιώνοντας την τοποθέτηση του Παναγόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ότι ο προπονητής δεν πάει πουθενά! Όπως και να έχει, πάντως, ο Ζεσουάλδο το έχει βάλει σκοπό να γίνει... λαγός. Είτε αν αποχωρήσει τώρα (τον... αποχωρήσουν, δηλαδή!) είτε αν συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και με τα... κατορθώματά του φτάσει τα αντίστοιχα του Ζάετς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags