Facebook Pixel Τώρα τους περιμένει ο Ιβάν…
| 2012-11-19 00:18:00

Τώρα τους περιμένει ο Ιβάν…

Τώρα τους περιμένει ο Ιβάν…

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Κι αν εξαιρέσει κάποιος μερικά διαστήματα στο α’ μέρος, ειδικά μέχρι το ημίωρο, δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος, δηλαδή, έχασε την ευκαιρία να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το ΟΑΚΑ και να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Παναθηναϊκού (άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, τραυματισμοί, αλλαγή προπονητή).

Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι έγινε μια ακόμα αποβολή για τον Δικέφαλο. Με τον Χακόμπο να είναι εκνευρισμένος και να φωνάζει σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, ενώ μετά την κόκκινη να εμφανίζεται σαν μαινόμενος ταύρος.

Όλοι θυμόμαστε ότι ο Σαββίδης το είχε κτυπήσει το καμπανάκι σε Δώνη και παίκτες για τις κόκκινες και τα νταηλίκια τους, μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

Τώρα, λοιπόν, λογικά τους περιμένει ο Ιβάν μετά την ήττα, την κακή εμφάνιση, αλλά και το νέο κρούσμα απειθαρχίας.

Θα κάνει κάτι ο Σαββίδης; Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Μπορεί ναι, ίσως κι όχι, περιμένοντας πια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση, πάντως, που ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει ούτε κόντρα στους ερυθρόλευκους, τότε μάλλον θα ενταθούν τα τριξίματα της καρέκλας του προπονητή, ενδεχομένως και κάποιων παικτών.

Ούτε, βέβαια, κατάλαβαν και πολλοί τι εννοούσε ο Δώνης μετά το ματς όταν δήλωνε "το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι πως πάνω από όλα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να δούμε που ακριβώς είμαστε και πώς μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε". Κάτι τέτοια έλεγε ο Φερέιρα για όποιον δεν θυμάται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags