Facebook Pixel Ίσως και... 7 μεταγραφές!
| 2012-11-20 17:45:00

Ίσως και... 7 μεταγραφές!

Ίσως και... 7 μεταγραφές!

O Γιώργος Δώνης θέλει τρεις μεταγραφές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τού Ιανουαρίου, αλλά κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα μπορεί αυτές να... αυξηθούν σε 7, αν ορισμένοι παίκτες τού υπάρχοντος ρόστερ επιστρέψουν στην καλή τους αγωνιστική κατάσταση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει έναν στόπερ, έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που θα κάνει τη διαφορά, θα κάνει... μπούκες και θα ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες, αλλά κι έναν ποδοσφαιριστή σε άλλη θέση για την οποία κανένας δεν αναφέρεται.

Ομως πέρα από τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει ότι μπορούν οι μεταγραφές να... αυξηθούν στις 7 αν ορισμένοι παίκτες τού υπάρχοντος ρόστερ ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και είναι ετοιμοπόλεμοι για δράση.

Για παράδειγμα αν ο Λόρενς είναι... ταύρος, ο Ρομπέρ θυμηθεί τις καλές του εμφανίσεις και ο Γεωργιάδης αφήσει στην άκρη τους τραυματισμούς, τότε ο αριθμός των... μεταγραφών αυξάνεται στο «6».

Σε αυτούς μπορεί να συμπεριληφθεί και ο Γκαρσία, ο οποίος αν είναι υγιής και δεν υποστεί άλλη θλάση στον τετρακέφαλο, μπορεί να βοηθήσει (με ποιοτικό τρόπο) τον ΠΑΟΚ για ένα μισάωρο σε παιχνίδια που η παρουσία του κρίνεται αναγκαία.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags