Facebook Pixel "Πιο πολύ πάθος με Ολυμπιακό"
| 2012-11-21 20:23:00

"Πιο πολύ πάθος με Ολυμπιακό"

"Πιο πολύ πάθος με Ολυμπιακό"

Ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε πριν λίγη ώρα στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Μπροστά μας τώρα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι και αυτό μέσα στην σειρά αγώνων, σίγουρα όμως είναι ιδιαίτερο, είναι ντέρμπι με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό μας πίκρανε και τώρα δουλεύουμε για να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά το τι σκέφτονται οι παίκτες μετά το περασμένο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Πέλκας τόνισε: «Οφείλουμε να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να δουλεύουμε για το καλύτερο».

Ο Πέλκας ρωτήθηκε για το τι έλειψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και πιστεύω ότι δεν είχαμε το απαιτούμενο πάθος. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα με τον Ολυμπιακό. Να βγάλουμε πιο πολύ πάθος και να δείξουμε πως θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

Τι θα σημαίνει μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θα είμαστε πιο κοντά τους στην βαθμολογία. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Ο Πέλκας μίλησε και για την δική του πορεία: «Πιστεύω ότι τώρα μπαίνω στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δουλεύω και προσπαθώ να παίρνω ευκαιρίες από τον προπονητή μου. Θέλω να δείξω ότι αξίζω να έχω θέση στην ομάδα. Πρέπει να βελτιώνομαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags